26 Οκτ 2016

Η στοιχηματική πρόταση του forzajuve.gr για το Γιουβέντους-Σαμπντόρια

Με ένα δίδυμο που χρησιμοποιείται σπάνια, Ιγκουαΐν-Μάντζουκιτς, θα επιχειρήσει να επιτεθεί η Γιουβέντους στον εντός έδρας αγώνα με τη Σαμπντόρια.

Οι μπιανκονέρι που προέρχονται από την ήττα στο Μιλάνο, υποδέχονται τους Γενοβέζους αλλά έχουν το μυαλό τους και στο ντέρμπι του Σαββάτου με τη Νάπολι.

Η αναμέτρηση της Τετάρτης χωράει μόνο ένα αποτέλεσμα: τη νίκη που θα δώσει στους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ιταλίας τους τρεις βαθμούς.

Για το στοίχημα, το forzajuve.gr έχει τρεις προτάσεις. Λόγω της έντονης κριτικής που έχει δεχθεί η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για το ποδόσφαιρο που παίζει, θεωρούμε πως θα προσπαθήσει να πετύχει γκολ για να ευχαριστήσει και τον κόσμο.


Η αρχική πρόταση στοιχηματισμού είναι Over (περισσότερα από 2,5 τέρματα). Η πρόταση αυτή μπορεί να βγει και μόνο από τη Γιουβέντους (να σκοράρει τρία τέρματα δηλαδή) αν και θεωρούμε πως γκολ μπορεί να πετύχει και η Σαμπντόρια, ειδικά αν έχει «κλειδώσει» το ματς στον άσσο και θα χαλαρώσουν οι γηπεδούχοι.

Για όσους ρισκάρουν ποντάροντας σε σκορ, το 3-1 είναι μια πρόταση που μπορεί να προσφέρει ικανοποιητικά κέρδη. Τέλος, προτείνουμε τον Γκοζνάλο Ιγκουαΐν για πρώτο σκόρερ του ματς.

Καλή επιτυχία ό,τι κι αν επιλέξετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου