6 Οκτ 2016

Θέμα Νέτο δημιουργεί ο μάνατζέρ του: Δεν πρέπει η Γιουβέντους να παίζει με την καριέρα ενός τόσο δυνατού τερματοφύλακα

Οι δηλώσεις του Μπέπε Μαρότα για την μετά Μπουφόν εποχή δεν άρεσαν στον μάνατζερ του Νορμπέρτο Νέτο.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους είπε πριν λίγες μέρες ότι στο Τορίνο αρχίζουν σιγά-σιγά να κάνουν σκέψεις για το ποιος θα είναι αυτός που θα κληθεί να διαδεχθεί, από το καλοκαίρι του 2018, τον Τζίτζι.

Αυτή η δήλωση, ουσιαστικά, ερμηνεύτηκε σαν «αποκλεισμός» του Νέτο από αυτή την λίστα και ο μάνατζερ του, Στέφανο Καστάνια, δεν έκρυψε την απογοήτευση του.

«Οταν ο Νέτο επέλεξε τη Γιούβε, του παρουσιάστηκε ένα πλάνο συνεχής βελτίωσης. Αν πραγματικά η Γιουβέντους θέλει να ψάξει αλλού για το ποιος θα διαδεχθεί τον Μπουφόν όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα πρέπει να βρούμε μια λύση. Ποια είναι αυτή; Ηδη από το καλοκαίρι ο Νέτο είχε ζητήσει να πάει κάπου για να παίζει αλλά του ζητήθηκε να παραμείνει ως αναπληρωματικός του Μπουφόν. Το έκανε, είναι στη διάθεση της ομάδας αλλά έχει φιλοδοξίες για την εθνική Βραζιλίας και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει τον Ιανουάριο να συζητήσουμε και να βρούμε μια λύση», είπε αρχικά ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου και σε ερώτηση για το αν είναι αναπόφευκτο το διαζύγιο του Νέτο με τη Γιουβέντους, απάντησε ως εξής...


«Ο Νέτο αποφάσισε να έρθει στη Γιουβέντους γιατί είναι ένα top club και αν χρειαστεί να φύγει, θα φύγει με βαριά καρδιά. Θα πρέπει, όπως προανέφερα, να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να συζητήσουμε αναλυτικά το θέμα για να βρούμε την καλύτερη λύση, τόσο για τη Γιούβε όσο και για τον Νέτο, ο οποίος είναι ένας τερματοφύλακας που τον εκτιμάει όλη η Ευρώπη και έχει όλη την καριέρα μπροστά του. Δεν πρέπει η Γιουβέντους να παίζει με την καριέρα ενός τόσο δυνατού τερματοφύλακα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου