6 Οκτ 2016

Ο Μπουφόν προετοιμάζει τον γιο του ξυλουργού για ν’ αντιμετωπίσει τη… Γιουβέντους

Θεωρείται ως το ταλέντο του ιταλικού ποδοσφαίρου στη θέση του τερματοφύλακα και ήδη έχει μεγάλο βάρος στην πλάτη του γιατί καλείται ν’ αποδείξει πως όσα λέγονται γι’ αυτόν, και είναι πάρα πολύ καλά, τα αξίζει.

Ο Τζανλουίτζι Ντοναμούρα σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται μιλάει για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν και σίγουρα αν ο μικρός γίνει μεγάλος γκολκίπερ, δε θα ξεχάσει ποτέ τη βοήθεια που είχε από τον πορτιέτε της Γιουβέντους στην εθνική Ιταλίας.

«Έχω μια υπέροχη σχέση με τον Μπουφόν. Στα πρώτα μου καλέσματα έχω μάθει πάρα πολλά από αυτόν», είπε ο τερματοφύλακας της Μίλαν. «Ακολουθώ κάθε βήμα του γιατί θέλω να μάθω τα πάντα από αυτόν».

Ο Ντοναμούρα μίλησε για τον χαρακτήρα του, τους στόχους και τη φιλοσοφία του λέγοντας: «Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά και κάνω το καλύτερο με τη μεγαλύτερη δυνατή ταπεινότητα, γιατί είναι αυτό που μου δίδαξαν πρώτα οι γονείς μου».

«Ο πατέρας μου συνεχίζει να εργάζεται ως ξυλουργός αλλά ο ίδιος δε θα ήθελε να τον βοηθήσω διότι δεν είμαι καλός σε αυτό», είπε ο 17χρονος. Η επιρροή της οικογένειάς του είναι μεγάλη και ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να… καταντήσει ως ένας σταρ του ποδοσφαιρικού lifestyle.


«Ο πατέρας μου, μου λέει πάντα: “Όχι τατουάζ, όχι σκουλαρίκια”. Έτσι, ποτέ δε θα το κάνω. Τα ποσά που ακούγονται για μένα δε θα μου αλλάξουν όσα έχω στο μυαλό μου. Προσπαθώ πάντα να διασκεδάζω στο ποδόσφαιρο, να δουλεύω και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου».

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να θυμίσουμε το περιστατικό που ο Τζανλουίτζι Μπουφόν τον είχε χρίσει διάδοχό του, όχι απλά στηρίζοντάς τον αλλά λέγοντας δημόσια πως ο Ντοναμούρα είναι ο τερματοφύλακας που θα μπορεί να πάρει τις πλάτες του το ιταλικό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια.

Ο Τζίτζι, δηλαδή, προετοιμάζει τον γιο του ξυλουργού που θα βρει απέναντι της η Γιουβέντους ως αντίπαλο. Μεγαλείο από έναν σπουδαίο πορτιέρε που δεν έχει κόμπλεξ και θέλει να βοηθήσει αυτούς που αξίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου