22 Οκτ 2016

Γενική ενημέρωση για τα μεταγραφικά από τον Μαρότα

Ενδιαφέροντα πράγματα είπε ο Μπέπε Μαρότα μιλώντας για τα μεταγραφικά.

Ο γενικός διευθυντής με δηλώσεις του στην Rai Sport έδωσε κλίμα γύρω από διάφορα ονόματα που σχετίζονται με τα μεταγραφικά της Γιουβέντους.

Οσα είπε ο Μαρότα...

Για τον Τιάγκο Σίλβα: «Τον ξέρουμε όλοι, είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής Ειλικρινά δεν ξέρω ποια είναι η επιθυμία της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά μου θυμίζει την ευκαιρία που παρουσιάστηκε στο παρελθόν με τον Πίρλο, τον οποίο θεωρούσαν τελειωμένο αλλά αποδείχθηκε μια σπουδαία κίνηση για εμάς χωρίς κόστος».

Για τον Μπεράρντι:
«Δεν κρύβω ότι ενδιαφερθήκαμε σοβαρά αφού είναι ένα ταλέντο που θα είναι πολύ σημαντικό για την Σασουόλο και την εθνική. Αν, όμως, ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους, εμείς δεν πρόκειται να πιέσουμε καταστάσεις».



Για τους Ματουϊντί και Βίτσελ:
«Για τον Μαουϊντί το θέμα είναι απλό: Υπάρχει το βέτο της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία δεν θέλει να τον πουλήσει. Ο Βίτσελ είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας αρέσει και μένει ελεύθερος τον Ιούνιο. Αν από την πλευρά της Ζενίτ υπάρχει η επιθυμία να ανοίξουμε μια διαπραγμάτευση τον Ιανουάριο, θα είμαστε έτοιμοι. Διαφορετικά, θα είναι ξεκάθαρος στόχος μας για το καλοκαίρι».

Για τον Λιχτστάινερ: «Είναι παίκτης μας και τον εκτιμούμε πάρα πολύ. Είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και πρέπει να καταλάβει ότι δυστυχώς παίζουν 11. Ο Λιχτστάινερ είναι σπουδαίος επαγγελματίας και πρέπει να δεχθεί το γεγονός ότι υπάρχουν επιλογές. Ελπίζουμε ότι θέλει να το καταλάβει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου