21 Οκτ 2016

Τι είπε ο Αλέγκρι στον Μπενάτια και αυτός αποφάσισε να έρθει στη Γιούβε και όχι στους Κινέζους της Μίλαν

Ο Μεχντί Μπενάτια αναφέρθηκε στο φλερτ της Μίλαν και στη διαφορά Αλέγκρι-Γκουαρντιόλα ενώ έκανε πρόβλεψη για το αυριανό ντέρμπι.

Μιλώντας στη Gazzetta dello Sport, ο Μαροκινός είπε για την αμυντική γραμμή της Γιουβέντους ότι «ο Μπουφόν είναι ένα παράδειγμα για όλους. Μετά οι Μπαρτσάλι, Μπονούτσι και Κιελίνι σου μαθαίνουν πολλά. Οταν παίζουν και οι τρεις δίνουν σταθερότητα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Αν θα είμαι η συνέχεια τους; Εχω μια ηλικία στην οποία δεν μπορώ να βλέπω τους άλλους να παίζουν αλλά έχω τον μέγιστο σεβασμό για τον προπονητή. Οταν ο Αλέγκρι μου τηλεφώνησε, μου είπε: "Θέλω τέσσερις αμυντικούς στο ίδιο επίπεδο γιατί θέλουμε να κατακτήσουμε όλα". Και να 'μαι εδώ».


Αμέσως μετά, αποκάλυψε ότι «μου τηλεφώνησε και ο Μοντέλα μερικές φορές. Σπουδαίος τύπος, είχαμε ένα σούπερ feeling και λυπάμαι που δεν μπορούσα να του δώσω τον χρόνο που ήθελε. Περίμενε τους Κινέζους για να με πάρει αλλά μετά ήρθε η Γιούβε και την επέλεξα για τα λόγια του Αλέγκρι».

Για τον Μαξ, σε σύγκριση με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Μπενάτια είπε ότι «μοιάζουν σε πολλά, θέλουν και οι δύο να δουν καλό ποδόσφαιρο από τις ομάδες τους αλλά είναι διαφορετικοί ως προσωπικότητες. Ο Αλέγκρι είναι πιο κοντά στους παίκτες, ο Γκουαρντιόλα δεν επικοινωνεί», για να καταλήξει με μια πρόβλεψη για το αυριανό Μίλαν-Γιουβέντους: «0-2».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου