29 Οκτ 2016

Η στοιχηματική πρόταση του forzajuve.gr για το Γιουβέντους-Νάπολι

Ντέρμπι στο Τορίνο με τη Γιουβέντους να υποδέχεται τη Νάπολι και να είναι το φαβορί.

Η αναμέτρηση στο Juventus Stadium έχει δύο ιδιαιτερότητες: τον Γκονζάλο Ιγκουαιν απέναντι στην παλιά του ομάδα και την έλλειψη τριών βασικών επιθετικών από του δύο μονομάχους.

Από τη Γιουβέντους λείπει ο Ντιμπάλα και από τη Νάπολι οι Μιλκ, Γκαμπιαντίνι. Μπορεί να επηρεάσει αυτό το γεγονός την έκβαση του αγώνα; Θεωρητικά ναι, καθώς οι αντικαταστάτες τους δεν έχουν την ίδια δυναμική αλλά ένα ντέρμπι μπορεί να καθοριστεί από πολλούς παράγοντες.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αναμένεται να παρατάξει τη Νάπολι με σκοπό να κλείσει τη Γιουβέντους, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχουν οι μπιακονέρι στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά και τις λίγες λύσεις που έχουν, και να χτυπήσει στην αντεπίθεση.


Μπορούμε να πούμε πως το έργο των Ναπολιτάνων θα είναι πιο εύκολο από αυτό των μπιακονέρι που θα πρέπει να δημιουργήσουν παιχνίδι. Η λογική λέει πως η αναμέτρηση θα είναι κλειστή, με την τακτική να έχει τον πρώτο λόγο.

Για το στοίχημα, θα κοντράρουμε τα λίγα γκολ και αντί για under ή over (λιγότερα ή περισσότερα από δύο γκολ), θα ποντάρουμε πιο συγκεκριμένα: 2 με 3 γκολ.

Θεωρούμε πως η Γιουβέντους θα καταφέρει να πάρει το παιχνίδι, οπότε τελικό σημείο επιλέγουμε τον 1 και ρισκάρουμε να έρθει από ημίχρονο (1/1) ώστε να ανέβουν τα ποσοστά του στοιχήματος.

Καλή επιτυχία ό,τι κι αν επιλέξετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου