15 Οκτ 2016

Η στοιχηματική πρόταση του forzajuve.gr για το Γιουβέντους-Ουντινέζε

Μια ομάδα που έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της αντιμετωπίζει η Γιουβέντους στο Juventus Stadium.

Η νίκη της Ουντινέζε στο Μιλάνο τη δεύτερη αγωνιστική είναι η σημαντικότερη επιτυχία της ομάδας για τη φετινή χρονιά. Παρόλα αυτά, τα άσχημα αποτελέσματα στο Ούντινε οδήγησαν στην αλλαγή προπονητή.

Ο Λουίτζι Ντελ Νέρι κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στη Γιουβέντους και θα προσπαθήσει να «κλέψει» τον βαθμό από το ματς του Τορίνο.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη και η σοβαρή Γιουβέντους δε θα έχει ουσιαστικό πρόβλημα στο 90λεπτο με την Ουντινέζε ενώ έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του Αλέγκρι είναι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Νάπολι-Ρόμα που θα διεξαχθεί το μεσημέρι.


Η Γιουβέντους, ό,τι κι αν γίνει στη Νάπολη, ξέρει πως θα αυξήσει τη διαφορά της είτε από τη Νάπολι, είτε από τη Ρόμα ή και από τις δύο αν έρθει το ντέρμπι ισόπαλο.

Παράλληλα, η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Καμπιονάτο θα δώσει την ευκαιρία στους μπιανκονέρι να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους. Η νίκη των γηπεδούχων είναι το εύκολο σημείο για το στοίχημα.

Θα ποντάρουμε όμως άσο από ημίχρονο (1/1) πιστεύοντας πως η Γιουβέντους θα μπει να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς. Με αυτό το σκεπτικό, θα εμπιστευτούμε για ακόμη μία φορά το Over (περισσότερα από 2,5 γκολ) ακόμη κι αν δε θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο αρχικό σχήμα.

Για τους λάτρεις των σκορ, θα προτείνουμε για στοιχηματισμό, το 4-0, ελπίζοντας πως οι ασπρόμαυρες μηχανές θα πάρουν μπροστά και θα προσφέρουν μια όμορφη βραδιά στους τιφόζι των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου