15 Οκτ 2016

Ντε Λαουρέντις: Δεν έχουμε την ιστορία της Γιουβέντους αλλά δώστε μου 100 εκατ. ευρώ παραπάνω και θα δείτε τι θα πετύχω

Για την οικονομική και διοικητική διαφορά της Νάπολι με τη Γιουβέντους μίλησε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

«Η Γιουβέντους ανήκει στην οικογένεια Ανιέλι που έχουν πίσω τους τη Maserati, FIAT, Ferrari και πίσω τους έναν αιώνα ιστορίας», είπε το αφεντικό των παρτενοπέι θέλοντας να σημειώσει την ουσιαστική διαφορά με τη δική του Νάπολι.

«Εγώ δεν κληρονόμησα τη Νάπολι. Την ανέλαβα ταπεινά για να ξεκινήσουμε από τη Serie C. Πήρα ένα νεογέννητο παιδί από το χέρι και μετά από εφτά χρόνια το έβγαλα στην Ευρώπη», είπε.


«Ο καθένας μιλάει για την τωρινή Νάπολι και την ομάδα του Ντιέγκο Μραντόνα σα να υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ τους. Δεν υπάρχει όμως», συνέχισε ο Ντε Λαουρέντις και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε την ιστορία της Γιουβέντους αλλά η Νάπολι είναι ισχυρή γιατί οι Ναπολιτάνοι είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές στην Ιταλία».

Σχετικά με τα πρωταθλήματα και τι μπορεί να πετύχει η ομάδα του, είπε: «Η κουλτούρα μας είναι να μιλάμε πάντα για το πρωτάθλημα. Αλλά μπορεί να κερδίσουμε ένα σκουντέτο και να μην κάνουμε τίποτα για τα επόμενα δέκα χρόνια. Τι θ’ αλλάξει έτσι;».

«Δώστε μου εμένα 100 εκατ. ευρώ παραπάνω και θα πετύχουμε πολλά περισσότερα», είπε, εστιάζοντας στο μεγάλο οικονομικό χάσμα εσόδων που υπάρχει μεταξύ των δύο συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου