11 Οκτ 2016

Ασπίδα προστασίας από Μαρότα σε Μπουφόν και κριτική σε όσους τον κατέκριναν

Ο Μπέπε Μαρότα ήταν... φορτωμένος με όσους άσκησαν κριτική στον Τζανλουίτζι Μπουφόν λόγω ενός λάθους του ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα και πρόσωπα.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους μίλησε στη Mediaset και ανέβασε τους τόνους όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο για την κριτική που έγινε στον Μπουφόν λόγω του λάθους του στο ματς με την Ισπανία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρότα...

Για την ως τώρα πορεία: «Είμαστε ακόμη ηθοποιοί, όχι πρωταγωνιστές. Είμαστε ικανοποιημένοι από το πώς πάντα τα πράγματα αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς».

Για τον Μαρκίζιο: «Η απουσία του Κλαούντιο όντως έγινε αισθητή αλλά πιστεύω ότι το ρόστερ της Γιουβέντους είναι ανταγωνιστικό και σε θέση να καλύψει απουσίες».

Για τον Βίτσελ: «Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Εξακολουθούμε να παρακολουθούμε διάφορες καταστάσεις, ευνοϊκές τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και οικονομικά, αλλά το ρόστερ αυτή την στιγμή ανταποκρίνεται στους στόχους μας».


Για τις ανανεώσεις συμβολαίων: «Οι συζητήσεις είναι συνεχείς, μιλάμε τόσο με τους ποδοσφαιριστές όσο και με τους μάνατζερ τους σε εβδομαδιαία βάση».

Για τον Μπουφόν: «Πιστεύω ότι ο Τζίτζι είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν ξεχωρίζει μόνο για τις καθαρά αγωνιστικές ικανότητες του αλλά και για την προσωπικότητα του. Δεν πιστεύω ότι θα επηρεαστεί από όποια κριτική μπορεί να γίνει για ένα λάθος. Εδώ, πάντως, πρέπει να πω ότι η συμπεριφορά κάποιων είναι κατακριτέα γιατί δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται ότι μιλάνε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει γράψει ανεξίτηλες σελίδες στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου και ο οποίος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και μετά το τέλος της καριέρας του. Πέρα, φυσικά, από το γεγονός ότι είναι ένα είδωλο και ένας επαγγελματίας που μπορεί να μεταδώσει τις σωστές αξίες στους νεαρούς».

Για τον Μίλικ: «Εχει τις ευχές όλων μας για γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. Εκτός των άλλων, άλλωστε, μας αρέσει να νικάμε με τους αντιπάλους πλήρεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου