14 Οκτ 2016

Κριστιάνο: Αν η Γιουβέντους πάρει μόνο το πρωτάθλημα, δεν θα με πειράξει. Ελπίζω να μην πάνε πολύ καλά στο Champions League

Την άποψη του για τη Γιουβέντους και το δίδυμο Ντιμπάλα-Ιγκουαΐν κατέθεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ένα βραβείο από την Gazzetta dello Sport, στην οποία παραχώρησε συνέντευξη. Σε αυτή, αναπόφευκτα, η συζήτηση έφτασε κάποια στιγμή και στη Γιουβέντους, για την οποία είπε τα εξής...

Για το αν η Γιούβε είναι διεκδικήτρια του Champions League:
«Σίγουρα, θα φτάσει πολύ μακριά. Τα τελευταία χρόνια παίζουν καλά, είναι μια δυνατή ομάδα, ειδικά όταν είναι στην έδρα της, είναι πολύ δύσκολο να τη νικήσεις στο Juventus Stadium».


Για το δίδυμο Ντιμπάλα-Ιγκουαΐν: «Είναι από τα πιο δυνατά δίδυμα παγκοσμίως. Υπήρξα συμπαίκτης με τον Ιγκουαΐν, είναι ένας φορ που σκοράρει πολύ. Το ταμείο, όμως, θα γίνει στο τέλος της σεζόν, με βάση τα τρόπαια που θα έχει κατακτήσει ο καθένας. Ελπίζω να μην πάνε πολύ καλά στο Champions League γιατί θέλουμε να κατακτήσουμε για δεύτερη σερί χρονιά το τρόπαιο, να γράψουμε ιστορία. Αν η Γιουβέντους πάρει μόνο το πρωτάθλημα, δεν θα με πειράξει...».

Για το αν μίλησε ποτέ με ιταλική ομάδα:
«Το 2003 με ήθελαν οι Γιουβέντους και Ιντερ. Ηθελαν να μου δώσουν μια ευκαιρία. Το όνειρο μου, όμως, ήταν να παίξω στο Μάντσεστερ και εκεί πήγα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου