6 Οκτ 2016

Ο Μοράτα απορρίπτει την επιστροφή στο Τορίνο: Αισθάνομαι Γιουβεντίνος και θα είμαι αλλά δε νομίζω πως θα γυρίσω πίσω

Τη δική του εκδοχή για τη φημολογούμενη επιστροφή του στο Τορίνο έδωσε ο Αλβαρο Μοράτα.

Ο Ισπανός επιθετικός που έφυγε το καλοκαίρι επειδή η Ρεάλ έκανε χρήση της οψιόν αγοράς του δε συμμερίζεται τα όσα είχαν γραφτεί πριν λίγες ημέρες στο πρωτοσέλιδο της Tuttosport.

«Είναι πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο. Είναι αδιανόητο», είπε ο Μοράτα και πρόσθεσε: «Είναι σαφές πως θέλω η Γιουβέντους να κερδίζει, αισθάνομαι Γιουβεντίνος και θα είμαι αλλά δε νομίζω πως θα γυρίσω πίσω».


Στη συνέχεια ρωτήθηκε από την Gazzetta dello Sport για το δίδυμο Ντιμπάλα-Ιγκουαΐν. «Περιμένω να συνδυαστούν καλά. Πρόκειται για δύο πολύ καλούς παίκτες, τέτοιο δίδυμο δεν υπάρχει στην Ιταλία», είπε ο Μοράτα.

Τέλος, αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Φάμπιο Παρατίτσι μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος όταν ο παράγοντας της Γιουβέντους του είχε πει πως η ομάδα θέλει να τον κρατήσεις και θα παλέψει γι’ αυτό. «Αν τελικά κάτι πάει στραβά, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι καλό», είχε πει ο Παρατίτσι στον Μοράτα. «Αυτό έγινε», κατέληξε.

1 σχόλιο:

  1. ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ... Η ΡΟΖ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΩΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΠΟΓΚΠΑ... ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΙ ΑΥΤΟΣ... Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΟΜΑΔΑ..ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ή ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟΣ..., ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΒΙΝΤΑΛ, ΜΟΡΑΤΑ, ΚΟΜΑΝ..(ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ), ΜΟΡΑΤΑ.. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΟΝ ΥΠΟΚΡΤΙΤΗ ΓΑΛΛΟ... FORZA LA JUVENTUS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή