31 Οκτ 2016

Για την ήρεμη δύναμη Γκονζάλο Ιγκουαΐν μίλησε ο Κουαδράδο

Για την Λιόν, τον Ιγκουαΐν, τη μάχη του τίτλου αλλά και τον εαυτό του μίλησε ο Χουάν Κουαδράδο.

Ο Κολομβιανός είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της Γιουβέντους αυτή την στιγμή και σε δηλώσεις του στο Sky Italia αναφέρθηκε σε όσα απασχολούν τους μπιανκονέρι αυτή την περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουαδράδο...

Για το ματς με την Λιόν: «Ως μεγάλη ομάδα, η Γιουβέντους αντιμετωπίζει κάθε ματς σαν τελικό και έτσι βλέπουμε και τον αγώνα της Τετάρτης με την Λιόν. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη οπωσδήποτε για να κλείσουμε το θέμα πρόκριση και είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσουν όπως πάντα»

Για τον Ιγκουαΐν και πώς περίμενε το ματς με τη Νάπολι: «Ηταν ήρεμος και πριν το ματς και ήξερε πόσο σημαντικός ήταν αυτός ο αγώνας για εμάς. Από εκεί και πέρα, σίγουρα του έδινε έξτρα κίνητρο το γεγονός ότι έπαιζε κόντρα στους πρώην συμπαίκτες του. Ηταν ήρεμος συνεχώς πάντως».


Για το αν η Γιουβέντους είναι ξεκάθαρο φαβορί για το πρωτάθλημα: «Υπάρχουν κι άλλες ομάδες, η Νάπολι, η Ρόμα... Είμαστε όλοι στη μάχη, από εκεί και πέρα ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις στο ποδόσφαιρο τι θα γίνει. Πέρυσι τέτοια εποχή εμείς ήμασταν σε πολύ δύσκολη θέση από όλες τις απόψεις αλλά κάναμε σπουδαία δουλειά και είδαμε ότι όλα γίνονται»

Για τον εαυτό του: «Οταν παίζεις καλά και όλοι μιλάμε καλά για σένα, δεν γίνεται να μην είσαι ικανοποιημένος. Πάντα, όμως, πρέπει να προσπαθείς να βελτιώνεσαι και να είσαι έτοιμος να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου