5 Οκτ 2016

Τα κομμάτια του παζλ που δείχνουν πως ο Ρουγκάνι έχει μια καριέρα μπροστά του αρκεί να κάνει ένα μόνο πράγμα

Στον Ντανιέλε Ρουγκάνι και στο πώς εξελίσσεται η καριέρα του στη Γιουβέντους, εστιάζει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ενημέρωσης.

Ο λόγος για το Bleacher Report, στο οποίο υπάρχει ένα θέμα για τον 22χρονο Ιταλό αμυντικό, με αντικείμενο το αν μαθαίνει ή το αν ζημιώνεται από την παρουσία του στους μπιανκονέρι.

Το τελευταίο, προκύπτει ως σκέψη από το γεγονός ότι ο Ρουγκάνι δεν έχει πάρει θέση βασικού, με το Bleacher Report να αναρωτιέται ουσιαστικά αν είναι ευχή ή κατάρα για τον νεαρό στόπερ το να έχει μπροστά του τους Μπαρτσάλι-Μπονούτσι-Κιελίνι, συν τον Μπενάτια που αποκτήθηκε το καλοκαίρι.

Στο κείμενο γίνεται αναφορά στις εντυπωσιακές αμυντικές επιδόσεις της Γιουβέντους, η άμυνα της οποίας επιτρέπει στον αντίπαλο λιγότερα σουτ από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στα πέντε μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, για να δικαιολογηθεί έτσι το γεγονός ότι ο Ρουγκάνι δεν είναι βασικός.

Γίνεται αναφορά, επίσης, στο πόσο πιστεύει στον Ντανιέλε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αφού υπάρχουν οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής πριν δύο εβδομάδες: «Ο Ντανιέλε έχει βελτιωθεί πολύ από την ημέρα που ήρθε εδώ και με τόσα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε φέτος, να είστε σίγουροι ότι θα τον δείτε πολλές φορές στο γήπεδο. Ο Ρουγκάνι δεν πρέπει να έχει άγχος, θα είναι βασικός στη Γιουβέντους για δέκα χρόνια, έχει όλο τον χρόνο στη διάθεση του για να μάθει όσα πρέπει».

Κάπου εκεί, το Bleacher Report παραθέτει και δηλώσεις του Ντανιέλε, στις οποίες λέει: «Εχω μπροστά μου τρεις απίστευτους αμυντικούς, οι οποίοι συμπληρώνουν τέλεια ο ένας τον άλλον. Υπάρχει η απίστευτη συγκέντρωση και διάβασμα της φάσης από τον Μπαρτσάλι, το σκληρό παιχνίδι του Κιελίνι και η προσωπικότητα του Μπονούτσι, ο οποίος μπορεί να κάνει παιχνίδι με τα πόδια. Ο συνδυασμός είναι απίστευτος».


Ο συνδυασμός, συμπληρώνει το Bleacher Report, είναι όντως απίστευτος και γι' αυτό ο Ρουγκάνι δυσκολεύεται να βρει χρόνο, όπως δείχνουν και οι αριθμοί. Πέρα από αυτό, στάθηκε και άτυχος με τον τραυματισμό του ενώ έπαιξε βασικός κόντρα στην Κάλιαρι, όπου πέτυχε και το πρώτο του γκολ, όπως βασικός ήταν και στο Παλέρμο αλλά τραυματίστηκε στο 31ο λεπτό...

Ακολούθως, γίνεται αναφορά στον Αλέσιο Ρομανιόλι, την έτερη ελπίδα των Ιταλών για την άμυνα του αύριο, με το κείμενο να αναφέρει ότι σε αντίθεση με τον Ρουγκάνι, αυτός έχει πάρει από πέρυσι θέση βασικού στη Μίλαν. Ουσιαστικά, γράφει το Bleacher Report, οι δυο τους έχουν πάρει δύο διαφορετικούς δρόμους σε ό,τι αφορά την εξέλιξη τους και μένει να φανεί ποιος θα βγει κερδισμένος: Ο Ρομανιόλι που παίζει βασικός σε μια Μίλαν που δεν έχει κάποια τρομερή άμυνα ή ο Ρουγκάνι που παίζει λιγότερο αλλά μαθαίνει καθημερινά στις προπονήσεις από τους καλύτερους;

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υπομονή είναι το κλειδί στην όλη κατάσταση. Οι μπιανκονέρι πρέπει να ελπίζουν ότι ο Ντανιέλε θα έχει την θέληση να περιμένει για να ανοίξει χώρος καθώς οι Μπαρτσάλι και Κιελίνι μεγαλώνουν ηλικιακά, ενώ ο Αλέγκρι θα πρέπει να εμπιστευθεί όλο και περισσότερο τον Ρουγκάνι από εδώ και πέρα. Εξυπνος και πλήρης ήδη, αφού έχει μάθει να παίζει και σε άμυνα τριών πλέον, ο Ρουγκάνι ξέρει ότι αν παραμείνει μπιανκονέρο θα είναι σίγουρα σταθερό μέλος της εθνικής Ιταλίας στο μέλλον αφού συχνά η άμυνα της Γιουβέντους και της σκουάντρα ατζούρα είναι η ίδια», αναφέρεται στο κείμενο, το οποίο κλείνει με το συμπέρασμα, την εκτίμηση του Bleacher Report για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα...

«Οι αμφισβητίες θα σταθούν στο γεγονός ότι δεν παίζει και τόσο πολύ στην ηλικία των 22 ετών, αλλά με τον χρόνο στο πλευρό του και τους καλύτερους δασκάλους που θα μπορούσε να έχει οποιοσδήποτε νεαρός αμυντικός, ο Ρουγκάνι δεν γίνεται να μην βελτιωθεί. Η ευκαιρία του στη Γιουβέντους θα έρθει και οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα είναι έτοιμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου