11 Οκτ 2016

Ποιος έχει εμμονή στο γκολ και για ποιον είπε ο Εβρα «ουάου» όταν τον είδε πρώτη φορά στην προπόνηση

Στους Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Τζανλουίτζι Μπουφόν αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Πατρίς Εβρά.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ της Γιουβέντους μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA και μέσα σε όλα όσα είπε, ξεχώρισαν οι αναφορές του στον Αργεντίνο φορ και τον αρχηγό των μπιανκονέρι και της εθνικής Ιταλίας.

«Δεν γνώριζα προσωπικά τον Ιγκουαΐν πριν έρθει στη Γιούβε. Θέλω να πω ότι πρώτα από όλα είναι σπουδαίος χαρακτήρας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα, είναι ο τύπος του επιθετικού που τρελαίνεται αν δεν σκοράρει. Σε ένα ματς ήμασταν και οι δύο στον πάγκο, τον έβλεπα ότι ήταν συνεχώς ανήσυχος και κάποια στιγμή γύρισε και μου είπε: "Οταν μπω πρέπει να σκοράρω". Εχει εμμονή με το γκολ, είναι ο τύπος του φορ που αν δεν βάλει γκολ, δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ. Και αυτό είναι τέλειο για τη Γιουβέντους», ήταν το σχόλιο του Εβρά για τον Ιγκουαΐν ενώ για τον Μπουφόν είπε το εξής...


«Ο Τζίτζι, όπως κι εγώ, θέλουμε τα πάντα και γι' αυτό φροντίζουμε μερικές φορές με τις ομιλίες μας προς τους συμπαίκτες μας να εξασφαλίσουμε ότι θα τα δώσουν όλα. Ο Μπουφόν πραγματικά αξίζει το Champions League. Για να είμαι ειλικρινής, ξεχώριζα ως τερματοφύλακα τον Εντβιν Φαν Ντερ Σαρ και όταν ήρθα στη Γιουβέντους, τον Μπουφόν τον ήξερα από την τηλεόραση, Μετά, όμως, βλέποντας τον να προπονείται... Τι να πω... Ουάου! Τι παίκτης! Οσο μεγαλώνει, τόσο καλύτερος γίνεται. Πιστεύω πως τώρα κάνει αποκρούσεις που δεν έκανε στα 18 του, γι' αυτό και είναι πανέμορφο να τον βλέπεις σε δράση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου