14 Οκτ 2016

Θέλει τον Νταρμιάν η Ιντερ, και υπό προϋποθέσεις η Γιουβέντους

Σε μια νέα περίπτωση… Γκαμπιγκόλ μπορεί να εξελιχθεί ο Ματέο Νταρμιάν.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός το καλοκαίρι κατέληξε στην Ιντερ -με τη Γιουβέντους να κάνει επίσης πρόταση απόκτησής του- και τώρα στήνεται ένα νέο αντίστοιχο σενάριο με τον Ματέο Νταρμιάν.

Τις προηγούμενες ώρες κυκλοφόρησε το σενάριο που οι μπιανκονέρι εξετάζουν την περίπτωσή του εφόσον αποφασιστεί να πουληθεί ο Στέφαν Λιχτστάινερ στα μέσα της σεζόν.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής δεν έχει το χρόνο που θα ήθελε από τον Ζοζέ Μουρίνιο και είναι πιθανό να φύγει από τη Μάντσεστερ.


Νεότερο ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρει πως ενδιαφέρεται και η Ιντερ για την απόκτησή του. Μάλιστα, η πρόταση που μπορεί να κάνουν οι νερατζούρι είναι δανεισμός με 1 εκατ. ευρώ και οψιόν αγοράς 14 εκατ. ευρώ στο τέλος του Ιουνίου.

Η Μάντσεστερ φέρεται να θέλει 18 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα διεξαχθεί μια νέα μάχη μεταξύ Γιουβέντους και Ιντερ.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως οι Τορινέζοι μπορούν να κάνουν κίνηση για τον Νταρμιάν μόνο αν χάσουν τον Λιχτστάινερ. Αλλιώς δεν υπάρχει καμία μεταγραφική «μάχη».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου