17 Οκτ 2016

Να γιατί στη Λιόν αισθάνονται σα μια… μικρή Γιουβέντους

Σα μια... μικρή Γιουβέντους αισθάνονται στη Λιόν, την οποία θα αντιμετωπίσουν αύριο οι μπιανκονέρι.

Μία μέρα πριν την αναμέτρηση στη Γαλλία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, μίλησε στην Tuttosport και είδε αναλογίες ανάμεσα στο πλάνο του δικού του κλαμπ και αυτού της Γιουβέντους.

«Σε σχέση με το 2014, όταν η Γιούβε μας απέκλεισε στο Europa League, έχουμε αλλάξει ολοκληρωτικά. Αυτή την στιγμή είμαστε στην αρχή ενός πενταετούς πλάνου, για το οποίο έχουμε επενδύσει σχεδόν 500 εκατ. ευρώ. Είμαστε η μόνη γαλλική ομάδα με δικό της γήπεδο και αναβαθμίσαμε και το προπονητικό μας κέντρο, όπως η Γιουβέντους δηλαδή», είπε ο πρόεδρος της Λιόν, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τον Αντρέα Ανιέλι...


«Είμαστε πολύ κοντά σε ό,τι αφορά τις ιδέες μας. Ο Ανιέλι είναι φιλόδοξος, είναι δυνατός οικονομικά και είναι δυνατός και πολιτικά με την ιστορία που κουβαλάει η οικογένεια του. Είναι πιο μπροστά από μένα στο πλάνο που έχει και έχει μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον. Το business plan των δύο κλαμπ θα έλεγα ότι έχει ομοιότητες, ειδικά από την στιγμή που φτιάξαμε ιδιόκτητο γήπεδο. Το σημείο στο οποίο υπερτερεί η Λιόν είναι στα τμήματα υποδομής της, τα οποία είναι τα καλύτερα της Ευρώπης μαζί με αυτά της Μπαρτσελόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου