Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Πιάνιτς: Ο Ντιμπάλα εκτελεί πολύ καλά φάουλ, όποιος αισθάνεται καλύτερα από τους δυο μας θα τα χτυπάει

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Λιόν.

Ακολουθούν τα κυριότερα από όσα είπε ο Βόσνιος χαφ...

Για την κατάσταση του Μπουφόν: «Ο Μπουφόν είναι ο αρχηγός μας, δεν νομίζω ότι περνάει μια δύσκολη περίοδο. Είναι ακόμη ο Νο 1. Σε μια καριέρα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, είναι φυσιολογικό, αλλά ο Μπουφόν παίζει και μας μιλάει όπως πάντα, οπότε δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να πω κάτι. Θα κάνει τη διαφορά και θα αποδείξει ότι είναι το Νο 1 του κόσμου».

Για το παρελθόν του στη Λιόν: «Χαίρομαι για το νέο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, τα χρόνια που πέρασα εδώ ήταν σημαντικά για την καριέρα μου, τρία χρόνια που θυμάμαι πολύ καλά. Πέρασαν έξι χρόνια από την ημέρα που έφυγα, πολύς καιρός. Από τότε βελτιώθηκα πολύ και είχα μια σταθερή ανάπτυξη, η οποία μου επιτρέπει να είμαι σήμερα εδώ που είμαι».


Για το ματς: «Είναι αλήθεια ότι η Λιόν περνάει ή πέρασε μια δύσκολη περίοδο αλλά ξέρω τους παίκτες, τον προπονητή και ξέρω επίσης ότι οι δύσκολες στιγμές δεν διατηρούν πολύ στη Λιόν. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προκριθούμε στα νοκ άουτ. Φεκίρ και Λακαζέτ μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα σε πολλές ομάδες αλλά θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να είμαστε πιο επικίνδυνοι από αυτός, θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Τα δύο ματς με τη Λιόν είναι τα πιο σημαντικά, γιατί είναι κολλητά στην 3η και 4η αγωνιστική του ομίλου. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αύριο ώστε να κάνουμε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση».

Για το αν θα εκτελέσει αυτός ή ο Ντιμπάλα κάποιο φάουλ σε καλή θέση: «Αν έρθει αυτό το φάουλ, θα δούμε ποιος θα το χτυπήσει. Ο Ντιμπάλα εκτελεί πολύ καλά, θα δούμε, όποιος αισθάνεται καλύτερα, θα είναι αυτός που θα το χτυπήσει. Δεν είναι πρόβλημα αυτό, με τον Πάουλο είμαστε τέλεια. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε καλούς παίκτες και καλούς εκτελεστές στα φάουλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου