19 Οκτ 2016

Ο Μπουφόν εξηγεί γιατί δεν πανηγύρισε τις επεμβάσεις του και απαντά στα όσα ηλίθια άκουσε τις τελευταίες μέρες

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν υπενθύμισε σε όλους ορισμένα πράγματα, πρώτα με τις πράξεις και μετά με τα λόγια του.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους έκανε εκπληκτικά πράγματα χθες βράδυ στη Γαλλία και μετά το ματς ήταν δεδομένο ότι θα αναφερόταν σε όσους δεν τον αμφισβήτησαν απλά αλλά προσπάθησαν να τον παρουσιάσουν και σαν τελειωμένο...

«Μπορούν να οργανώσουν την κηδεία μου αλλά δεν βλέπω κανέναν εκεί. Το είπα πολλά φορές, χωρίς αλαζονεία, ότι είμαι αρκετά σκληρός στην αυτοκριτική μου και δεν χρειάζεται να ακούσω άλλους, οι οποίοι χρησιμοποιούν καταστάσεις για να δείξουν ασέβεια στην καριέρα και την παρουσία κάποιου. Ακουσα πολλά ηλίθια πράγματα τις τελευταίες εβδομάδες αλλά μόνο ένα αληθινό σχόλιο: "Περιμένω περισσότερα από τον Μπουφόν". Αυτό είναι αληθινό και συμφωνώ με όλη μου την καρδιά», είπε ο Τζίτζι.


«Δεν πανηγύρισα τις επεμβάσεις μου γιατί δεν ήθελα να σπαταλήσω ενέργεια αλλά να παραμείνω συγκεντρωμένος σε αυτό που γινόταν μπροστά μου, καθώς το χρωστούσα στους συμπαίκτες μου, στο κλαμπ μου και στους οπαδούς μας, οι οποίοι πάντα είναι υπέροχοι μαζί μου», πρόσθεσε.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε: «Η Γιούβε πρέπει να βελτιωθεί, δεν πιστεύω ότι αυτό είναι αρκετό για να φτάσουμε ως το τέλος. Παραδόξως, ήμασταν πιο συμπαγείς και περισσότερο ομάδα όταν μείναμε με 10 παίκτες. Ξέραμε πώς να υποφέρουμε υπό πίεση αλλά ταυτόχρονα δεν ήμασταν ικανοποιημένοι με την ισοπαλία και αυτό δείχνει το πνεύμα μας. Θέλαμε αυτή τη νίκη γιατί μας φέρνει κοντά στην πρόκριση και θα είναι κρίμα, με τις δυνατότητες που έχουμε, αν δεν εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα ως τον Μάρτιο προκειμένου να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι. Με εξαίρεση τη φάση του πέναλτι, δεν σκέφτηκα σε κανένα άλλο σημείο ότι μπορεί να χάσουμε. Οταν μένεις με 10, βέβαια, περνάνε όλα τα σενάρια από το μυαλό σου αλλά δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι μας, πάντως, πρέπει να βελτιωθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου