9 Οκτ 2016

Το οικογενειακό… γκολ της ζωής του πέτυχε ο Αλεξ Σάντρο που διανύει την καλύτερη σεζόν μέσα κι έξω από τα γήπεδα

Η σεζόν εξελίσσεται όπως πρέπει για τον Αλεξ Σάντρο, ποδοσφαιρικά και οικογενειακά.

Από το απόγευμα του Σαββάτου ο Βραζιλιάνος είναι για πρώτη φορά μπαμπάς, αφού η σύζυγος του γέννησε κοριτσάκι, έχοντας έναν πολύ σημαντικό, βασικά τον σημαντικότερο, λόγο για να χαμογελάει.

Χαμόγελα, όμως, προκαλεί και ο ίδιος με τις εμφανίσεις του αφού, όπως παρουσιάζει η Gazzetta dello Sport, είναι αυτός που δεν κουνιέται από την 11άδα.

Η περσινή πρώτη σεζόν του Βραζιλιάνου, τον οποίο η Γιούβε απέδειξε πόσο πιστεύει με το να πληρώσει 26 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, ήταν αρκετά καλή. Η φετινή δεύτερη, έχει αρχίσει ακριβώς όπως έπρεπε. Με τον 25χρονο, δηλαδή, να βελτιώνεται συνεχώς.

Αυτό το βλέπει ο Μαξ Αλέγκρι, το επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί. Με 630 λεπτά είναι ο πρώτος σε συμμετοχή στο πρωτάθλημα (7Χ7) και από εκεί και πέρα έχουμε και λέμε...
  • Εχει δώσει δύο ασίστ και είναι ο 3ος σε δημιουργίες ευκαιριών (20) στην ομάδα.
  • Εχει κάνει τις περισσότερες σέντρες (15).
  • Εχει έρθει σε επαφή με την μπάλα 565 φορές, 2η καλύτερη επίδοση αμυντικού στη Serie A.
  • Εχει 8 προσπάθειες για γκολ, 2η καλύτερη επίδοση αμυντικού στη Serie A.


Την ίδια ώρα, στο Champions League ο Αλέγκρι έχει προτιμήσει τον Πατρίς Εβρά, με τον Αλεξ Σάντρο να έχει μόλις 21 λεπτά συμμετοχής κόντρα σε Σεβίλλη και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μαθαίνοντας συνεχώς από τον Γάλλο και φυσικά τον Ντάνι Αλβες, με όσα έχει δείξει ως τώρα, είναι σε καλό δρόμο για να καθιερωθεί ως ο καλύτερος αριστερός μπακ-χαφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου