9 Οκτ 2016

Στρώνει το έδαφος για νέα δουλειά με τη Γιουβέντους ο Ραϊόλα

Ο Μίνο Ραϊόλα έφερε τη Γιουβέντους σαν παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους και... άρχισε για τον Μόιζε Κιν.

Ο μάνατζερ έκανε δηλώσεις για τον Τζίτζι Ντοναρούμα και το αν θα ανανεώσει με τη Μίλαν, λέγοντας ότι δεν θέλει να δει μόνο χρήμα αλλά πάθος από τους Κινέζους, είπε ότι όλα θα πάνε καλά με τον Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κάπου εκεί ρωτήθηκε για την Ιταλία...

«Η Ιταλία είναι η χώρα του κατά και ποτέ του υπέρ. Αν και στο ποδόσφαιρο υπάρχει κάποιος που έχει κάνει πολλά και είναι μπροστά από όλους. Μιλάω για τη Γιούβε. Είναι μια μοναδική περίπτωση στην Ιταλία. Είναι το καλύτερα οργανωμένα κλαμπ και δεν είναι τυχαίο ότι κυριαρχεί επί πέντε χρόνια. Ο τρόπος διοίκησης της Γιουβέντους είναι το μάξιμουμ, ξεκινώντας από τον Αντρέα Ανιέλι. Ποτέ δεν άουσα τον πρόεδρο να πει κάτι παράλογο ή να επέμβει στη δουλειά του άλλου. Στη Γιούβε ο καθένας είναι στη θέση του, ξέρει τι πρέπει να κάνει και το κάνει πολύ καλά».


Και αφού είπε για τη διοίκηση όσα είπε, δήλωσε ότι ο ποδοσφαιριστής που θα μας απασχολήσει από τον επόμενο κιόλας χρόνο είναι «ο Κιν. Και όχι μόνο επειδή είμαι ο μάνατζερ του. Είναι μόλις 16 ετών αλλά αν συνεχίσει έτσι, ο Μόιζε μπορεί να γίνει ένα Νο 1. Εχει ταλέντο, σωματοδομή, νοοτροπία. Εχει καταλάβει πόσο μεγάλη είναι η ευκαιρία που έχει μπροστά του. Εχει τρομακτική αποφασιστικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου