Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Ανακοίνωση των οργανωμένων της Ιντερ κατά του Ικάρντι: Βγάλε το περιβραχιόνιο παλιάτσε, με εμάς έκλεισες, τελείωσες

Χάος επικρατεί στην Ιντερ μεταξύ των σχέσεων Ικάρντι-οπαδών.

Οι οργανωμένοι των νερατζούρι έβγαλαν μια επιθετική ανακοίωση κατά του αρχηγού της ομάδας τους (ο οποίος ανανέωσε και πρόσφατα) απαντώντας σε ένα περιστατικό που αναφέρει στην αυτοβιογραφία του.

Ο Μάουρο Ικάρντι γράφει πως πριν δυο χρόνια, μετά την ήττα με 3-1 από την Σασουόλο, έδωσε τη φανέλα του σε έναν πιτσιρικά αλλά ένας εκ των οργανωμένων του τη γύρισε πίσω.

Σχολιάζοντας στο βιβλίο του αυτό το περιστατικό επεσήμανε: «Δεν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη σε κανέναν από εσάς, αν σας αρέσει, εντάξει, αλλιώς γεια...». Με αφορμή αυτό, οι οργανωμένοι απάντησαν με άκρως επιθετικό και χλευαστικό τρόπο για τον αρχηγό τους.


«Αυτοβιογραφία στα 23 του χρόνια. Αυτό λέει πολλά... Ο Ικάρντι είναι ψεύτης. Και καλό θα ήταν να μην αναφέρεται σε εκείνη την ημέρα, όπου οι συμπαίκτες του ήρθαν και τον έπιασαν από τον λαιμό, ζητώντας από αυτόν να συμπεριφέρεται με λιγότερη αλαζονεία απέναντι στους οπαδούς. Οχι γιατί πρέπει να φοβάται την Curva αλλά γιατί η Curva αξίζει σεβασμό. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται κανέναν... Μιλάει για μικρά παιδιά, ανακαλύπτει ένα επεισόδιο που ποτέ δεν έγινε, για να παρουσιάσει τον εαυτό του σαν κάτι ανώτερο από εμάς.

Ο Ικάρντι δυστυχώς δεν ξέρει τι είναι ο σεβασμός. Στο κεφάλι του, προφανώς, κάτι πάει ανάποδα. Στο φινάλε, πάντα προσπαθούσαμε να σκεφτούμε ότι είναι καλό παιδί, νέος, μερικές φορές υπερβολικός, μερικές φορές λάθος, αλλά πάντα αθώος. Ο αρχηγός της Ιντερ δεν μπορεί να συμπεριφέρεται και να λέει τέτοια πράγματα. Ενα άτομο σαν κι αυτό, δεν μπορεί να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού...

Ικάρντι, με εμάς έκλεισες, τελείωσες. Βγάλε το περιβραχιόνιο παλιάτσε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου