9 Οκτ 2016

Η φανέλα με το Νο 10 περιμένει έναν παίκτη κλάσης, Ιταλό και Γιουβεντίνο

Η παραδοχή του μάνατζερ του Μάρκο Βεράτι και η φανέλα με το Νο 10 που τον περιμένει στο Τορίνο.

Οταν τελείωσε η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, η Gazzetta dello Sport έγραψε ότι κάποια στιγμή υπήρξαν επαφές της Γιουβέντους με το περιβάλλον του Βεράτι.

Και συμπλήρωνε ότι υπάρχει ανταπόκριση στο φλερτ αλλά μια τέτοια μεταγραφή δεν μπορεί να γίνει μέσα σε μία-δύο εβδομάδες. Χρειάζεται προεργασία μηνών...

Τώρα, μιλώντας στην Tuttosport, ο Ντονάτο Ντι Κάμπλι, μάνατζερ του Ιταλού χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν, είπε ότι ο Μάρκο είναι μεν ευτυχισμένος στο Παρίσι αλλά θέλει να κατακτήσει περισσότερα από το γαλλικό πρωτάθλημα.


Θέλει, κάποια στιγμή στο μέλλον, μια ομάδα που θα μπορεί να χτυπήσει στα ίσια το Champions League και θα παίζει σε πρωτάθλημα με μεγαλύτερο πρεστίζ από το γαλλικό.

Και αφού τα είπε αυτά, πρόσθεσε: «Νομίζω πως δεν είναι κρυφό ότι η Γιουβέντους ενδιαφέρεται, όπως και άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ».

Μία μέρα μετά, δηλαδή σήμερα, η Tuttosport στην οποία μίλησε ο μάνατζερ, γράφει σε ρεπορτάζ της πως η φανέλα με το Νο 10 που έμεινε κενή στη Γιούβε, περιμένει τον Βεράτι, ο οποίος έχει... καλό πακέτο: Παίκτης κλάσης, Ιταλός και Γιουβεντίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου