9 Οκτ 2016

Νέντβεντ: Οσοι αποφάσισαν να παίξουν στα γήπεδα στη Serie B κέρδισαν το σεβασμό όλων, είμαι χαρούμενος που το έζησα αυτό

Για την σεζόν της Serie B μιλάει, μεταξύ άλλων, ο Πάβελ Νέντβεντ στην ταινία για την ιστορία της Γιουβέντους.

Ο Τσέχος πρώην άσος και νυν αντιπρόεδρος των μπιανκονέρι, είναι ένας από αυτούς που εμφανζονται στην ταινία-ντοκιμαντέρ για την Γιούβε και χθες δόθηκε στη δημοσιότητα μόνο ένα μέρος των όσων λένε.

Από αυτά που είπε ο Νέντβεντ, δημοσιοποιήθηκε το μέρος που αναφέρεται στην απόφαση του -αλλά και αυτή των Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Τζανλουίτζι Μπουφόν, Νταβίντ Τρεζεγκέ και Μάουρο Καμορανέζι- να παραμείνουν μπιανκονέρι το καλοκαίρι του 2006, όταν πολλοί άλλοι έφυγαν... τρέχοντας.


«Ξανακοιτώντας πίσω, είμαι πολύ χαρούμενος που έζησα αυτή την εμπειρία. Γιατί με την απόφαση μας να τη ζήσουμε, κερδίσαμε τον σεβασμό όλων, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστές αλλά πάνω από όλα ως άνθρωποι και αυτό ήταν όμορφο. Ηταν όμορφο γιατί το εκτίμησαν όλοι, όχι μόνο οι Γιουβεντίνοι αλλά και οι οπαδοί των άλλων ομάδων. Ελεγαν: "Κοίτα, παίκτες που κατέκτησαν το Μουντιάλ (Ντελ Πιέρο, Μπουφόν) πάνε να παίξουν στα γήπεδα της Serie B". Δεν είναι η Serie B το θέμα, είναι ότι παίζαμε στη Γιουβέντους και αυτό ήταν πιο σημαντικό από όλα. Οταν φοράς αυτή τη φανέλα, πας πάντα σε μάχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου