6 Οκτ 2016

Η φετινή Γιουβέντους μέσα από αριθμούς και στατιστικά

Με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος, η Γιουβέντους συγκέντρωσε ομαδικούς και ατομικούς αριθμούς.

Οπως παρουσιάζουν οι μπιανκονέρι στην ιστοσελίδα τους, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ (4) αλλά και τα λιγότερα σουτ προς την εστία (47), την ίδια ώρα που έχει σουτάρει 51 φορές εντός εστίας και αυτό είναι η καλύτερη επίδοση, ενώ τα συνολικά σουτ είναι 132 και είναι λιγότερα μόνο από αυτά της Ρόμα.

Το ποσοστό στις επιτυχημένες πάσες είναι 86%, τα κλεψίματα είναι 441, οι συνολικές πάσες που έχουν δώσει οι μπιανκονέρι μέχρι στιγμής είναι 3.787 (μόνο η Νάπολι έχει περισσότερες) και το ποσοστό κατοχής μπάλας είναι στο 56%.

Σε ό,τι αφορά τις ατομικές επιδόσεις, ο Ιγκουαΐν με 6 γκολ είναι στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερ μαζί με τους Ικάρντι και Μπάκα ενώ έχει σουτάρει 22 φορές, επίδοση που είναι η 2η καλύτερη πίσω από αυτή του Ντιμπάλα, ο οποίος έχει ένα περισσότερο (23).

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται στον Αλεξ Σάντρο, ο οποίος είναι ο 2ος σε σέντρες στο πρωτάθλημα με 43 και παράλληλα στην 5η θέση σε ό,τι αφορά τις επαφές με την μπάλα (565), επιβεβαιώνοντας την όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή του στο παιχνίδι της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου