23 Οκτ 2016

Αλέγκρι: Η ομάδα απόψε ένα καλό ματς τεχνικά, βάλαμε και γκολ αλλά ακυρώθηκε, ήταν κανονικό

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά όχι από το αποτέλεσμα και μπερδεμένος με την απόφαση να ακυρωθεί το γκολ του Πιάνιτς.

Ο προπονητής της Γιουβέντους έκανε στη Mediaset τις πρώτες δηλώσεις μετά την ήττα από την Μίλαν και όταν συνδέθηκαν μαζί του, στο στούντιο συζητούσαν για το γκολ που ακυρώθηκε και για το οποίο όλοι συμφώνησαν ότι ο Ριτσόλι έκανε λάθος. Λογικό, επομένως, η πρώτη ερώτηση προς τον Αλέγκρι να αφορά αυτή τη φάση.

«Η ομάδα απόψε ένα καλό ματς τεχνικά, βάλαμε και γκολ αλλά ακυρώθηκε. Τι θέλετε να σας πω για το γκολ; Ηταν κανονικό, μπορεί να συμβεί ένα λάθος αλλά θα είναι λάθος αν αυτός που αποφάσισε τελικά ήταν ο βοηθός. Γιατί αν αποφάσισε ο βοηθός που είναι δίπλα από το τέρμα, είναι περίεργο, δεν προβλέπεται στον κανονισμό. Ανεξάρτητα από το γκολ, πάντως, η ομάδα σήμερα έκανε καλό ματς, είναι από τις περιπτώσεις που παίζεις καλά αλλά δεν νικάς», είπε αρχικά ο τεχνικός της Γιούβε και συμπλήρωσε...

«Σήμερα οι τρεις του κέντρου έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Ο Κεντίρα τα πήγε καλά, όπως και οι Ερνάνες και Πιάνιτς, η ομάδα είχε καλή κυκλοφορία, κινούνταν καλά και ο Ντιμπάλα. Η εμφάνιση μου άρεσε, το αποτέλεσμα όχι αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αναστατώσει».


Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του για το αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλέγκρι επισήμανε ότι οι μπιανκονέρι θα πρέπει να ψάχνουν περισσότερο τον Ιγκουαΐν, στον οποίο δεν φτάνουν οι πάσες που πρέπει για να εκτελέσει.

«Σήμερα κάναμε αυτό που πρέπει, ελέγξαμε το ματς, κάναμε φάσεις, σε αρκετές περιπτώσεις βέβαια κάναμε λάθος στην τελική πάσα αλλά γενικά είχαμε καλή κυκλοφορία. Θα πρέπει, όμως, να ψάχνουμε περισσότερο τον Ιγκουαΐν. Το γεγονός ότι δεν βάλαμε γκολ, οφείλεται σε ένα βαθμό και στον αντίπαλο, η Μίλαν, η οποία είχε ένα σουτ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο, έκανε σήμερα το μάξιμουμ», ήταν τα λόγια του Αλέγκρι, από τον οποίο ζητήθηκε ένα σχόλιο για τις διαμαρτυρίες των παικτών της Μίλαν που είχαν ως αποτέλεσμα να αλλάξει την απόφαση του ο Ριτσόλι και αυτές των παικτών της Γιουβέντους, που έδειχναν εκνευρισμένοι στη συνέχεια του παιχνιδιού...

«Από την στιγμή που έχει παρθεί η απόφαση, δεν έχει νόημα να διαμαρτύρεσαι. Από την άλλη, βέβαια, οι δικές τους διαμαρτυρίες έβαλαν τις πρώτες αμφιβολίες στον διαιτητή για την αρχική απόφαση του, που ήταν και η σωστή. Περισσότερο από τις διαμαρτυρίες, θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Λοκατέλι για το ωραίο γκολ που έβαλε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου