29 Νοε 2016

Ο Μοράτι βρήκε ευκαιρία να παίξει την κασέτα του: Το πρωτάθλημα του ’98 το κατακτήσαμε αλλά πήγε αλλού για άλλους λόγους

Ο Μάσιμο Μοράτι βρήκε την ευκαιρία για να πει πάλι τα δικά του για το παρελθόν...

Ο πρώην πρόεδρος της Ιντερ έδωσε το παρών στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Τζίτζι Σιμόνι, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των νερατζούρι το καλοκαίρι του 1997 και απολύθηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν 1998-99.

Ο συνδυασμός Μοράτι-Σιμόνι, φυσικά, σημαίνει ότι πάντα θα μιλάνε για το πρωτάθλημα του 1998 και το ίδιο έγινε και τώρα, με τον πρώην πρόεδρο να παίζει πάλι την κασέτα...

«Ο 1,5 χρόνος που παρέμεινε ο Τζίτζι στον πάγκο της Ιντερ ήταν ξεχωριστός, υπήρχε ένα χαρούμενο κλίμα και νοοτροπία νικητή. Τι να πω για», ήταν η ατάκα του Μοράτι, ο οποίος κλήθηκε αμέσως μετά να απαντήσει στο γιατί απέλυσε στα μισά της επόμενης σεζόν τον Σιμόνι αφού... κατέκτησε το πρωτάθλημα.


«Ηταν λάθος απόφαση. Εκανα λάθος. Ο Τζίτζι, όμως, πάντα ήταν ευγνώμων και έχουμε άψογη σχέση», απάντησε ο Μοράτι, ο οποίος αρνείται να καταλάβει ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να το παίζει ηθικός. Το έχασε (αυτό το δικαίωμα) το φθινόπωρο του 2011, όταν βγήκε ένα πόρισμα για την Ιντερ και τον ρόλο της στο Calciopoli. Και όταν αρνήθηκε να παραιτηθεί του δικαιώματος της παραγραφής και να πάει σε δίκη για να αποδείξει ότι έλεγε... ψέματα ο εισαγγελέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου