2 Νοε 2016

Η στοιχηματική πρόταση του forzajuve.gr για το Γιουβέντους-Λιόν

Με νίκη απέναντι στη Λιόν, η Γιουβέντους παίρνει μαθηματικά την πρόκριση στους «16» του Champions League και θα γίνει το ξεκαθάρισμα με τη Σεβίλλη για την πρωτιά.

Οι μπιανκονέρι που στοχεύουν να προχωρήσουν αρκετά στη φετινή διοργάνωση και σίγουρα δε θέλουν να πετάξουν τη σημερινή ευκαιρία που τους δίνεται.

Από την άλλη, οι Γάλλοι κυνηγούν τη θέση που οδηγεί στο Europa League και ξέρουν πως μπορούν να την πάρουν κοντράροντας τη Ντιναμό. Παρόλα αυτά, θα κατέβουν στο Juventus Stadium δίχως άγχος με σκοπό να πετύχουν ό,τι καλύτερο μπορούν ή καλύτερα ό,τι τους επιτρέψει η Γιουβέντους.

Πριν το ματς με τη Νάπολι, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε πει πως σημαντικό είναι το ματς με τους Γάλλους κι όχι αυτό με τους Ιταλούς. Η Γιουβέντους θα μπει στο παιχνίδι με σκοπό να το καθαρίσει από νωρίς.


Στα έως τώρα τρία ματς του Champions League, οι Τορινέζοι έχουν κερδίσει τα δύο (και τα δύο εκτός, στο Ζάγκρεμπ και στη Λιόν). Στην πρεμιέρα ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ με τη Σεβίλλη.

Για το στοίχημα, το forzajuve.gr προτείνει τον άσο από ημίχρονο (1/1). Είναι μια επιλογή που θεωρούμε πως θα βγει και θα μπορέσετε να αυξήσετε το ποσοστό. Η Λιόν δε θα παίξει καταστροφικό ποδόσφαιρο στο Τορίνο και ακόμη και αν χάνει «καθαρά» (με 2-0, για παράδειγμα), θα ψάξει το γκολ.

Οπότε, η δεύτερη επιλογή για το σημερινό παιχνίδι είναι το Over (περισσότερα από 2,5 γκολ). Από ’κει και πέρα, όσοι ποντάρουν στα σκορ, δίνουμε το 3-1.

Καλή επιτυχία ό,τι κι αν επιλέξετε!

1 σχόλιο:

  1. Αυτή είναι η ισχυρότερη έδρα της Ευρώπης

    ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΟΝΑΣ 02 ΝΟΕ. 2016 17:32
    Article Image
    ADVERTISING


    Το "Juventus Stadium" αποτελεί τον απόλυτο εφιάλτη για τις αντιπάλους της Γιουβέντους, καθώς οι "μπιανκονέρι" μετρούν μόλις πέντε ήττες εντός έδρας απ' τη σεζόν 2011/12, όταν κι άνοιξε τις πύλες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή