14 Νοε 2016

Ο πατέρας του Πιάνιτς δηλώνει: Ο Μίραλεμ είναι ο καλύτερος στις εκτελέσεις φάουλ

Για όσα έχει κάνει ως τώρα ο Μίραλεμ Πιάνιτς και όσα, περισσότερα, θα κάνει στη συνέχεια με τη φανέλα της Γιουβέντους, μίλησε ο πατέρας του.

Ακολουθούν τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Φαρουντίν Πιάνιτς στη Gazzetta dello Sport...

Για το αν ο Πιάνιτς ξεμπλόκαρε: «Ναι, νομίζω ότι ξεμπλόκαρε, είχατε αμφιβολίες; Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, ο Μίραλεμ πάντα μου λέει ότι του αρέσει η δουλειά που γίνεται στο Τορίνο. Ακολουθεί τις οδηγίες του κλαμπ, ακούει τον προπονητή του, παίζει όπου τον χρειάζεται η ομάδα. Οταν συμπεριφέρεσαι έτσι, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Οι οπαδοί δεν πρέπει να ανησυχούν, ειδικά μετά το φάουλ στην Κιέβο»

Για την ως τώρα παρουσία του: «Ξέρω ότι ιδρώνει πολύ στις προπονήσεις. Μου έχει πει ότι ο τρόπος δουλειάς στη Γιουβέντους είναι διαφορετικός με αυτόν που είχε συνηθίσει πέντε χρόνια στη Ρόμα και αυτό είχε ως συνέπεια να αντιμετωπίσει δυσκολίες σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Τώρα όλα είναι καλύτερα και πρέπει να συνεχίσει το ίδιο, με την ίδια σοβαρότητα, γιατί είναι σε έναν διαφορετικό κόσμο σε σχέση με αυτόν στον οποίο ζούσε πέντε χρόνια».


Για τις φιλοδοξίες του: «Ο Μίραλεμ ξέρει ότι έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του. Είναι σε ένα εκπληκτικό κλαμπ, τέλειο για αυτούς που θέλουν να θριαμβεύσουν, όπως αυτός. Θα έλεγα ότι ο γιος μου μοιάζει στη Γιουβέντους, είναι κι αυτός φιλόδοξος και νικητής. Αυτό που του αρέσει περισσότερο είναι η έντονη επιθυμία για νίκες στη Γιούβε. Είναι στο ιδανικό περιβάλλον και θα προσαρμοστεί γρήγορα».

Για το τι λείπει ώστε να ολοκληρωθεί η προσαρμογή του: «Δουλειά και υπομονή. Είναι δεδομένο ότι μπορεί και θα βελτιωθεί. Είναι επίσης δεδομένο, όμως, ότι υπάρχουν 4-5 αλλαγές στην ομάδα, ήρθαν 4-5 νέοι παίκτες, όλοι πολύ μεγάλης αξίας, για να προστεθούν στους πρωταθλητές που ήδη υπήρχαν. Το να υπάρξει αμέσως χημεία δεν είναι εύκολο αλλά όταν δέσουν όπως πρέπει, θα δείτε πόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για την ομάδα».

Για τον ιδανικό ρόλο του Πιάνιτς: «Αυτή είναι μια ερώτηση για τον Αλέγκρι, αυτός αποφασίζει. Εγώ λέω ότι ο Μίραλεμ μπορεί να παίξει όπου του ζητηθεί, είτε κοντά στην αντίπαλη εστία είτε μπροστά από την άμυνα της Γιουβέντους, έχει την ποιότητα για να το κάνει και ξέρει να δίνει ασίστ αλλά και να οργανώνει το παιχνίδι».

Για το αν είναι ο καλύτερος στις εκτελέσεις φάουλ: «Ναι, πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος. Ηταν μεγάλο μάθημα για τον Μίραλεμ το να προπονείται με τον Ζουνίνιο Περναμπουκάνο στη Λιόν αλλά η δύναμη του είναι ότι έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του στυλ. Μπορούμε σχεδόν να πούμε ότι υπάρχουν πλέον και οι εκτελέσεις άλα Πιάνιτς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου