28 Νοε 2016

Λίπι: Πριν δύο χρόνια έπαιζαν στο κέντρο της Γιούβε Πίρλο, Βιντάλ, Πογκμπά, τώρα Λεμινά και Στουράρο

Ο Μαρτσέλο Λίπι μίλησε για την κατάσταση της Γιουβέντους και τα προβλήματα που υπάρχουν, ειδικά στη μεσαία γραμμή.

Σε δηλώσεις του στο Radio Uno, ο «Πολ Νιούμαν» του calcio αναφέρθηκε στους μπιανκονέρι και στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

«Δεν είμαι σε θέση, αφού δεν είμαι μέσα στην ομάδα, να έχω άποψη για το αν δυσκολεύεται να διαχειριστεί πρωτάθλημα και Champions League. Δεν είναι νόμος, πάντως, ότι το να αγοράσεις σπουδαίους ποδοσφαιριστές σημαίνει ότι αυτοί θα προσαρμοστούν αμέσως. Είναι αλλαγές που δυσκολεύουν πάντα τους προπονητές, χρειάζεται χρόνος. Ο Πιάνιτς και ο Ιγκουαΐν είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές αλλά για να μπουν στο παιχνίδι της Γιουβέντους χρειάζεται χρόνος», είπε αρχικά ο Λίπι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στο χώρο του κέντρου...


«Από εκεί και πέρα, έφυγε ένας ποδοσφαιριστής που ήταν σημαντικός για τη Γιούβε, ο Πογκμπά. Πριν δύο χρόνια στο κέντρο ήταν Πίρλο-Βιντάλ-Πογκμπά-Μαρκίζιο, πέρυσι έπαιζαν συχνά οι Λεμινά και Στουράρο, με κάθε σεβασμό και στους δύο».

Οσο για το αν είναι καλύτερα για τη Γιουβέντους που δεν υπάρχει τώρα το Champions League, για να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα, σχολίασε: «Οι ποδοσφαιριστές της Γιούβε είναι πάντα συνηθισμένοι να παλεύουν σε όλα τα μέτωπα. Εχω την αίσθηση ότι ο Αλέγκρι, ο Σάρι στη Νάπολι και ο Σπαλέτι στη Νάπολι έχουν ακόμη δουλειά να κάνουν για να... λαδώσουν τους νέους μηχανισμούς των ομάδων τους. Η Νάπολι μέσα σε λίγους μήνες έχασε τον Ιγκουαΐν και μετά τον Μίλικ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου