28 Νοε 2016

Μεγάλη συζήτηση έγινε σήμερα μεταξύ των παικτών όπως αποκάλυψε ο Κιελίνι

Μια μεγάλη συζήτηση έγινε στο Βινόβο στη σημερινή πρωινή προπόνηση, όπως είπε ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Μετά τους Λεονάρντο Μπονούτσι και Κλαούντιο Μαρκίζιο που «μίλησαν» μέσω Instagram, ακόμη ένας παλιός της ομάδας πήρε τον λόγο.

Ο Κιελίνι έκανε δηλώσεις στο Sky Italia και σε αυτές αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της ήττας στη Γένοβα, στην κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος μετά τους τραυματισμούς και στο πώς θα προχωρήσει η Γιουβέντους μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων, στέλνοντας και το μήνυμα του στους τιφόζι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κιελίνι...

Για την ήττα στη Γένοβα: «Εχουμε γνώση των λαθών που κάναμε, τα καταλάβαμε, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε με στόχο να βελτιωθούμε και να μην τα ξανακάνουμε. Σήμερα το πρωί, όπως πάντα μετά τους αγώνες, συζητήσαμε αναλυτικά για να βρούμε τα θετικά που πρέπει να κρατήσουμε από αυτό που έγινε χθες στη Γένοβα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για να είμαστε όπως πρέπει όταν πρέπει»


Για τα ματς που ακολουθούν: «Εχουμε μια σειρά σημαντικών αγώνων από τώρα και μέχρι τα Χριστούγεννα και στο τέλος του μήνα θέλουμε να είμαστε στην 1η θέση στο πρωτάθλημα, στην 1η θέση στον όμιλο του Champions League και να έχουμε κατακτήσει το Σούπερ Καπ».

Για την κατάσταση του: «Είμαι καλά, δουλεύω για να καλύψω το χαμένο έδαφος, χρειάζομαι προπονήσεις μετά από μια περίοδο απραξίας. Είμαι στη διάθεση του προπονητή πλέον».

Για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αταλάντα: «Εχουμε μπροστά μας την πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, μία ομάδα που παίζει καλά και αξιοποιεί στους έπακρο τους πιτσιρικάδες. Με όλο τον σεβασμό στην Αταλάντα και στους επόμενους αντιπάλους μας όμως, πιστεύω πως το τι θα γίνει από τώρα και μέχρι τα Χριστούγεννα εξαρτάται κυρίως από εμάς».

Για τους οπαδούς: «Χρειαζόμαστε τον ενθουσιασμό των τιφόζι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου