13 Νοε 2016

Οι 7 παίκτες εκτός Ιταλίας που παρακολουθεί η Γιουβέντους

Διαβάστε τα ονόματα όλων των πιτσιρικάδων εκτός Ιταλίας που παρακολουθεί η Γιουβέντους.

Βέλγιο, Ολλανδία και Πορτογαλία είναι οι τρεις χώρες στις οποίες έχουν στρέψει την προσοχή τους οι άνθρωποι του αθλητικού διευθυντή Φάμπιο Παράτιτσι, παρακολουθώντας την εξέλιξη συγκεκριμένων παικτών που έχουν μπει στη λίστα των μπιανκονέρι.

Είναι αυτονόητο, φυσικά, ότι δεν πρόκειται να αποκτηθούν όλοι αλλά κάποιοι από αυτούς ενδέχεται να ντυθούν μπιανκονέρι, αν πείσουν ότι αξίζουν κάτι τέτοιο.


Ας δούμε, όμως, ποιοι είναι αυτοί...

Γιούρι Τίλεμανς, 19 ετών, Βέλγος μέσος της Αντερλεχτ με 152 συμμετοχές, 29 εκ των οποίων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εχει πετύχει και 25 γκολ συνολικά.

Ρίτσεντλι Μπαζέρ, 20 ετών, μέσος του Αγιαξ, στον οποίο έχει 71 συμμετοχές και 8 γκολ ενώ έχει ήδη 6 συμμετοχές και στην εθνική Ολλανδίας.

Αντρέ Σίλβα, 19 ετών Πορτογάλος επιθετικός της Πόρτο, έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 60 εκατ. ευρώ. Τον θέλουν πολλές ομάδες αλλά η Γιούβε μπορεί να ποντάρει, αν κάνει κίνηση, στις εξαιρετικές σχέσεις με την Πόρτο λόγω Αλεξ Σάντρο.

Οτάβιο, 21 ετών αριστεροπόδαρος Βραζιλιάνος μέσος της Πόρτο, με πορτογαλικό διαβατήριο όμως.

Ρούμπεν Νέβες, 19 ετών, μέσος της Πόρτο.

Βίκτορ Λίντελοφ, 22 ετών κεντρικός αμυντικός -που μπορεί να παίξει και χαφ- της Μπενφίκα. Εχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 30 εκατ. ευρώ και τον θέλει και η Ιντερ.

Αλεχάντρο Γκριμάλντο, 21χρονος Ισπανός αριστερός μπακ της Μπενφίκα. Η Γιουβέντους αρχίζει να ψάχνει σιγά-σιγά για αυτόν που θα πάρει τη θέση του Εβρά και θα είναι δίδυμο με τον Αλεξ Σάντρο.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου