11 Νοε 2016

Τι συμφωνία έχει η Γιουβέντους για τον Μπεράρντι που θεωρείται σίγουρο πως θα φύγει από τη Σασουόλο

Ο μάνατζερ του Ντομένικο Μπεράρντι αναφέρθηκε στο συνεχές ενδιαφέρον των Γιουβέντους και Ιντερ για τον νεαρό άσο της Σασουόλο.

Ο Ιταλός εξτρέμ-επιθετικός θα είναι το καλοκαίρι ένα από τα ονόματα που θα προκαλέσουν θόρυβο αφού είναι δεδομένο ότι θα φύγει από τους νεροβέρντι. Το θέμα είναι για πού, με τον μάνατζερ Σιμόνε Σεγκεντόνι, να αναφέρεται στους μπιανκονέρι και τους νερατζούρι.

«Το καλοκαίρι ο Ντομένικο δεν απέρριψε καμία ομάδα, απλά αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα του. Αποφάσισε αυτός και μόνο αυτός. Γιουβέντους και Ιντερ ενδιαφέρθηκαν και συνεχίζουν να ενδιαφέρονται. Τον παρακολουθούν και οι δύο αλλά προς το παρόν είναι παίκτης της Σασουόλο. Είμαι σίγουρος ότι θα μιλήσουν Σασουόλο και Ιντερ», είπε ο μάνατζερ του Μπεράρντι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Γιούβε...


«Η Γιουβέντους ενδιαφερόταν και ενδιαφέρεται για τον Ντομένικο, δεν έχει παρατήσει το θέμα. Υπήρχε μια συμφωνία κυρίων με την Σασουόλο, όχι κάτι γραπτό, είχαν δώσει τα χέρια και αυτό είναι αρκετό. Ο ποδοσφαιριστής, όμως, αποφάσισε να παραμείνει και η Σασουόλο προφανώς συμφωνούσε με αυτή την απόφαση».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπέπε Μαρότα είπε, πριν λίγο καιρό, ότι η Γιουβέντους παρακολουθεί τον Μπεράρντι αλλά αν αυτός δεν θέλει να ντυθεί μπιανκονέρο, δεν πρόκειται να πιέσει καταστάσεις.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου