17 Νοε 2016

Μπονούτσι: Οι αντίπαλοι πρέπει να ανησυχούν, όχι εμείς

Δεν είναι η Γιουβέντους αυτή που θα πρέπει να ανησυχεί για την εικόνα της αλλά οι αντίπαλοι της, σύμφωνα με τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο διεθνής αμυντικός των μπιανκονέρι μίλησε στη Gazzetta dello Sport και δεν έδειξε να αγχώνεται ιδιαίτερα για το γεγονός ότι η ομάδα δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο μέχρι τώρα.

«Είμαι αντικειμενικός, δεν παίζουμε τρομερό ποδόσφαιρο αλλά είμαστε στον Νοέμβριο και υπάρχει χρόνος για να βελτιωθούμε. Αυτή την περίοδο μετράνε μόνο οι βαθμοί, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο θα έχουμε τον χρόνο για να δουλέψουμε όπως πρέπει για να είμαστε καλοί τον Μάρτιο. Με τον Ντιμπάλα και τον Πιάτσα θα ανέβει το επίπεδο στην προπόνηση και κατ' επέκταση στον αγώνα. Οι αντίπαλοι πρέπει να ανησυχούν, όχι εμείς», είπε ο Μπονούτσι, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το Champions League ενόψει και του αγώνα της επόμενης εβδομάδας με την Σεβίλλη στην Ισπανία.


«Είδαμε όλοι τι ομάδα είναι η Σεβίλλη, πώς πάει στο ισπανικό πρωτάθλημα και πώς έχει κοντράρει τους πάντες. Θα πάμε, όμως, εκεί ξέροντας τι πρέπει να κάνουμε. Ειλικρινά, κοιτάζοντας και τους άλλους ομίλους, νομίζω ότι φέτος δεν έχει και τόση σημασία αν θα τερματίσεις στην 1η ή στη 2η θέση. Οπως και να έχει, όμως, εμείς πρέπει να είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βγούμε πρώτοι στον όμιλο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου