6 Νοε 2016

Ένταση στη συνέντευξη Τύπου με τον Αλέγκρι να απαντάει σε αρκετές ερωτήσεις ειρωνικά

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν ήταν και τόσο ήρεμος με τους δημοσιογράφους του Sky Italia, μετά τη νίκη στη Βερόνα επί της Κιέβο.

Από τη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου ο προπονητής της Γιουβέντους έδειξε να αλλάζει στάση απέναντι στους δημοσιογράφους και η συνέχεια δόθηκε μετά την λήξη στο Μπεντεγκόντι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέγκρι στο Sky Italia...

- Ο τραυματισμός του Μπαρτσάλι σας άλλαξε τα πλάνα;
«Ναι, ο Μπονούτσι δεν ήταν και στο 100%, έπρεπε να μπει γρήγορα και τα πήγε καλά».


- Θα βρείτε ένα μόνιμο σύστημα;
«Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, κυκλοφορούσαμε γρήγορα την μπάλα απέναντι σε μια οργανωμένη Κιέβο. Δεν είναι θέμα συστήματος, το θέμα είναι να αμύνεσαι σωστά όταν πρέπει και να επιτίθεσαι σωστά όταν πρέπει. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για να περάσουμε ήρεμα αυτή τη διακοπή του πρωταθλήματος».

- Καθοριστικός ο Πιάνιτς...
«Οσο περνούσε η ώρα έβρισκε περισσότερο χώρο για να κινηθεί. Οσο για το φάουλ, είναι 20 μέρες τώρα που έχει πάθει εμμονή στις προπονήσεις και προπονείται από κάθε θέση. Επιτέλους το έκανε».

- Ο Ιγκουαΐν μπορεί να είναι ένα πρόβλημα;
«Είχε τη φάση για το 1-0 και γενικά δούλεψε καλά. Με δύο κλασικά φορ περιοχής στην 11άδα είναι φυσιολογικό να δυσκολευτείς περισσότερο, σήμερα ο Μάντζουκιτς έπρεπε να κινείται περισσότερο προς τα αριστερά. Ο Ιγκουαΐν ήταν τίμιος στη φάση με τον Νταϊνέλι γιατί του έγινε πέναλτι αλλά δεν έπεσε. Είμαι ικανοποιημένος για αυτόν αλλά και για τον Μάντζουκιτς».


- Ο Ιγκουαΐν έδειχνε εκνευρισμένος...
«Λάθος. Τα πήγε καλά, 10 λεπτά πριν το τέλος χρειαζόμασταν παίκτες στα άκρα. Την Τετάρτη ξοδέψαμε πολλή ενέργεια σωματικά αλλά και πνευματικά. Η ομάδα έκανε ένα καλό ματς, εκτός κι αν έχω δει λάθος εγώ, θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Η Ιταλία, όμως, είναι η χώρα της μόδας και η μόδα αυτή την στιγμή, όπως κι αν παίζουμε, είναι να λέγεται ότι η Γιουβέντους δεν παίζει καλά. Το αποδεχόμαστε και συνεχίζουμε. Εχουμε πέντε σερί πρωταθλήματα, από εκεί και πέρα αν δεν νικήσουμε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα είναι δίκαιο να πάμε στο Europa League....».

- Τι θα λέγατε αν ήσασταν στη θέση μας, στην αλλαγή Ιγκουαΐν-Εβρά;
«Δεν ξέρω, είμαι στην άλλη πλευρά. Πείτε το εσείς... Με κάνει να γελάω, πάντως, το γεγονός ότι προσπαθείτε να κάνετε το ποδόσφαιρο πολύ απλή υπόθεση. Αν όντως είναι τόσο απλή υπόθεση, γιατί χρειάζονται οι προπονητές; Δεν ξέρω, ο καθένας το βλέπει όπως θέλει το θέμα. Το ποδόσφαιρο, πάντως, είναι τέχνη για όποιον ξέρει να το παίζει. Αν θέλετε, φυσικά, να απλοποιήσετε τα πράγματα, μπορείτε να το κάνετε. Μπορείτε και να μας μάθετε πώς να πετάμε στους ουρανούς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου