14 Νοε 2016

Για ποιον είπε ο Αλέγκρι «πως τον… σκοτώνουν γιατί πρέπει να κάνει πράγματα που δεν μπορεί» και ποιος θα είναι η αποκάλυψη του 2017

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε στην Tuttosport για την ιστορική πρόκληση του 6ου σερί scudetto, για την κριτική, το σύστημα, τον Ιγκουαΐν και τον παίκτη αποκάλυψη του 2017.

Ακολουθούν τα κυριότερα σημεία των όσων είπε ο Αλέγκρι...

Για την φετινή σεζόν:  «Είναι μια σεζόν στην οποία ο ενθουσιασμός θα πρέπει να παραμείνει ως το τέλος. Οταν μπαίνω στο γήπεδο πρέπει να έχω το Νο6 στο μυαλό μου, όχι κάτι που αφορά την τακτική αλλά τα συνεχόμενα πρωταθλήματα που μπορούμε να κατακτήσουμε. Οι οπαδοί θα πρέπει να έχουν... εκρηκτική διάθεση για να πανηγυρίσουν έναν τίτλο που θα είναι κυριολεκτικά θρυλικός. Πρέπει να ζήσουν κάθε στιγμή, κάθε ματς.

Δεν είναι κάτι ασήμαντο να κατακτήσεις έξι σερί πρωταθλήματα. Δεν ήταν κάτι ασήμαντο το να κάνουμε 25 νίκες σε 26 ματς πέρυσι. Το καλοκαίρι καθόμουν και σκεφτόμουν τι κάναμε, ορισμένα πράγματα τα συνειδητοποιείς αφού περάσει λίγος καιρός. Δεν είναι, επίσης, ασήμαντο το να νικήσεις 10 από τα πρώτα 12 ματς, όπως έχουμε κάνει φέτος. Αυτά τα πράγματα οι οπαδοί πρέπει να τα απολαμβάνουν, χωρίς να θεωρούν τίποτα δεδομένο. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε θρύλοι».

Για το αν η Γιουβέντους πρέπει να γίνει πιο θεαματική, όπως η Μπαρτσελόνα: «Η Γιουβέντους είναι η Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα είναι η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν είναι η Μπάγερν. Πρέπει να δουλέψουμε με τα δυνατά μας σημεία, τα οποία είναι η τακτική και η εξυπνάδα γιατί, χωρίς να θέλω να μειώσω τους άλλους, οι Ιταλοί είμαστε πιο ξύπνιοι σε κάποια θέματα».


Για την κριτική σε κάποιους παίκτες: «Στον Ερνάνες γίνεται κριτική ακόμη κι όταν παίζει καλά. Ορισμένους παίκτες τους... σκοτώνουν γιατί πρέπει να κάνουν πράγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητες τους».

Για τον Ιγκουαΐν: «Στο τέλος του περσινού πρωταθλήματος συναντηθήκαμε στα γραφεία της Γιουβέντους και είπαμε: "Ο παίκτης που χρειαζόμαστε για να βελτιώσουμε την ομάδα είναι ο Ιγκουαΐν". Ο Γκονσάλο είναι ένας παίκτης που σου εγγυάται γκολ, είναι ένας δυνατός επιθετικός. Η διοίκηση έκανε πραγματικά καλή δουλειά, η Γιουβέντους είναι φανταστική στο να προγραμματίζει τις επόμενες κινήσεις της, το μέλλον».

Για το σύστημα: «Αυτή την στιγμή είμαστε μια ομάδα που δεν έχει ένα στάνταρντ σύστημα. Δεν υπάρχει μόνο ένα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορα και αυτό είναι πλεονέκτημα γιατί μπορεί να μας κάνει απρόβλεπτους».

Για το ποιος παίκτης θα είναι η αποκάλυψη του 2017: «Ο Πιάτσα».


1 σχόλιο:

  1. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Il Messaggero» ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους και περιμένει πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

    O 22χρονος Αργεντινός επιθετικός έχει καταφέρει τις δύο τελευταίες σεζόν, δηλαδή από το καλοκαίρι του 2015 όταν άφησε την Παλέρμο για τη «μεγάλη κυρία», να ξεχωρίσει και να γίνει περιζήτητος από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

    Σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, ώστε να έχει πάρει... αέρα και να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Γιουβέντους, καθώς φαίνεται πως τον έχουν δελεάσει οι σειρήνες από άλλους συλλόγους.
    Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Ντιμπάλα δεν πρόκειται να δεχθεί την πρόταση των πρωταθλητών Ιταλίας καθώς περιμένει προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης.

    Οι Μαδριλένοι, βέβαια, μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον έχουν δείξει για τον νεαρό επιθετικό, ωστόσο ο ίδιος μπορεί να γνωρίζει κάτι περισσότερο και γι' αυτό να έχει λάβει τις αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του. γνωριζετε κατι για το συγκεκριμενο αρθρο ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή