17 Νοε 2016

Ερνάνες: Είμαι χαρούμενος επειδή παίζω αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές επηρεάζονται από το κλίμα που επικρατεί

Για τον εαυτό του, το κλίμα στη Γιουβέντους, το ματς με την Πεσκάρα αλλά και αυτό με τη Σεβίλλη μίλησε ο Ερνάνες.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, τον οποίο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υπερασπίστηκε ξανά πριν λίγες μέρες, έκανε δηλώσεις στο Sky Italia ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και είπε τα εξής...

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Είμαι χαρούμενος επειδή παίζω και για το γεγονός ότι ο προπονητής με υπερασπίζεται πάντα. Αισθάνομαι ότι είμαι σε καλή κατάσταση, ήξερα ότι θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα και το να με εμπιστεύονται ο προπονητής και οι συμπαίκτες είναι κάτι που με κάνει υπερήφανο. Ολοι οι ποδοσφαιριστές επηρεάζονται από το κλίμα που επικρατεί γύρω από αυτούς. Εδώ, στη Γιουβέντους, το κλίμα είναι υπέροχο και βοηθάει όλους τους παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω. Είμαστε ένα δυνατό και ενωμένο γκρουπ».

Για το ματς του Σαββάτου με την Πεσκάρα: «Υπάρχουν πολλοί διεθνείς, οι οποίοι ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο αυτές τις ημέρες. Είναι λογικό να υπάρχει κούραση αλλά ξέρουμε ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης το Σάββατο».


Για την κριτική που γίνεται στη Γιουβέντους για την απόδοση της: «Δεν με ενδιαφέρουν τα όσα λένε για το παιχνίδι μας αυτή την στιγμή, ατό που μετράει είναι τα αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να έχει την προσωπική του άποψη».

Για τον αγώνα με τη Σεβίλλη που ακολουθεί: «Τώρα σκεφτόμαστε το ματς του Σαββάτου. Μετά θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ματς στη Σεβίλλη, όπου θέλουμε τη νίκη για να τερματίσουμε στην 1η θέση του ομίλου. Θα είναι το πρώτο σημαντικό σημείο της σεζόν γιατί αν δεν τερματίσουμε στην 1η θέση, δεν θα εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς η συνέχεια αλλά και από την κλήρωση που θα έχουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου