3 Νοε 2016

Εβρά: Υπάρχει πολλή πίεση προς την ομάδα

Ο Πατρίς Εβρά ήταν εκνευρισμένος μετά την ισοπαλία με την Λιόν, κυρίως λόγω της έλλειψης προσωπικότητα, χαρατήρα και εμπιστοσύνης στο τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος στις δηλώσεις του μετά το 1-1 με τους συμπατριώτες του...

Για την ισοπαλία:
«Δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί αλλά για μένα το πρόβλημα δεν ήταν το γκολ που δεχθήκαμε αλλά το γεγονός ότι στα τελευταία 20 λεπτά χάσαμε την προσωπικότητα μας, τον χαρακτήρα μας και την εμπιστοσύνη μας. Ολα αυτά είναι σημαντικά για να νικήσεις. Δεν πρέπει να βρούμε δικαιολογίες, δεν ήταν ένα αποτέλεσμα αντάξιο της Γιουβέντους».

Για τον εκνευρισμό του Μαξ Αλέγκρι στο τέλος:
«Ολοι είμαστε εκνευρισμένοι, όχι μόνο ο προπονητής. Η Γιουβέντους έχει στόχους, ο αποψινός στόχος ήταν να νικήσουμε για να κλειδώσουμε την πρόκριση και δεν το κάναμε. Τώρα θα πάμε να παίξουμε στη Σεβίλλη, είμαστε η Γιούβε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, είμαστε μέσα για την 1η θέση του ομίλου στο Champions League, είμαι εκνευρισμένος για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το ματς στο τέλος αλλά αυτή η ισοπαλία δεν είναι το τέλος του κόσμου».


Για το αν οι οπαδοί πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα: «Ολοι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα. Αν δεν έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, θα πρέπει να πάω στον προπονητή και να του ζητήσω να μην παίξω. Υπάρχει πολλή πίεση προς την ομάδα, θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε στο Champions League αλλά χρειάζεται ηρεμία και υπομονή. Ο κόσμος θέλει νίκες και τις θέλει άμεσα αλλά το Champions League δεν μπορείς να το κατακτήσεις τον Νοέμβριο, το Champions League κρίνεται από τον Μάρτιο κι έπειτα. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους συμπαίκτες μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου