18 Νοε 2016

Η Γιουβέντους έδωσε η ίδια δικαίωμα να την αμφισβητούν στον όμιλο

Τον αγώνα με τη Γιουβέντους σκέφτονται ήδη στη Σεβίλλη, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των Λουτσιάνο Βιέτο και Σαμίρ Νασρί.

Οι Ανδαλουσιανοί είναι στο +2 στον όμιλο του Champions League μετά το δώρο που τους έκαναν οι μπιανκονέρι με το 1-1 κόντρα στη Λιόν και την προσεχή Τρίτη, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», θα κριθεί η 1η θέση του γκρουπ.

«Το 0-0 στο Τορίνο μας έκανε να καταλάβουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στη διοργάνωση. Η Γιουβέντους είναι δυνατή αλλά δεν είναι η μόνη δυνατή ομάδα του ομίλου, δυνατοί είμαστε όλοι. Η 1η θέση εξαρτάται από εμάς. Θα αντιμετωπίσουμε μια σπουδαία ομάδα την προσεχή εβδομάδα αλλά παίζουμε εντός έδρας και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε», είπε στην ιστοσελίδα της UEFA ο Βιέτο ενώ ο Νασρί, επίσης στο site της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, είπε από την πλευρά του...


«Χρειαζόμαστε ακόμη ένα βαθμό στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρόκριση. Ο στόχος της Σεβίλλης, μετά από τρία σερί Europa League, είναι να βρεθεί στους "8" του Champions League. Απουσίαζα λόγω τραυματισμού από το πρώτο ματς στο Τορίνο. Η Γιουβέντους είναι πολύ διαφορετική τώρα, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Τότε ήταν ένα από τα πρώτα ματς της σεζόν, τώρα έχει βρει καλύτερο ρυθμό. Για εμάς είναι πολύ καλό νέο η απουσία του Ντιμπάλα. Οπως και να έχει, θα είναι διαφορετικό ματς από ό,τι στο Τορίνο. Εκεί υπήρχε πολλή τακτική, τώρα παίζουμε εντός έδρας και θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε από το πρώτο λεπτό με στόχο τη νίκη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου