24 Νοε 2016

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Γιουβέντους στους «16» του Champions League

Μία αγωνιστική πριν το τέλος των ομίλων του Champions League, έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι μπορεί να είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της Γιουβέντους.

Με τη νίκη στη Σεβίλλη, οι μπιανκονέρι επέστρεψαν στην κορυφή του ομίλου και η λογική λέει ότι εκεί θα τερματίσουν αφού αρκεί το να νικήσουν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Τορίνο στις 7 Δεκεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, αν αυτό, δηλαδή η 1η θέση, θα είναι καλό ή όχι, θα φανεί από την κλήρωση των «16». Οπως διαμορφώνονται τα πράγματα, άλλωστε, υπάρχουν δύσκολοι αλλά και εύκολοι αντίπαλοι. Αν και όλα αυτά είναι θεωρητικά και τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο.


1ος όμιλος
Οπως και να έχει, στον 1ο όμιλο αυτή την στιγμή οι Παρί Σεν Ζερμέν και Αρσεναλ είναι στους 11 βαθμούς, με τους Γάλλους να έχουν το πάνω χέρι στην ισοβαθμία μετά το χθεσινό 2-2 στο Λονδίνο. Λογικά θα κάνουν δύο νίκες στην τελευταία αγωνιστική, κόντρα σε Λουντογκόρετς και Βασιλεία, οπότε η 2η του ομίλου θα είναι η Αρσεναλ.

2ος όμιλος
Στον 2ο όμιλο η Νάπολι κατάφερε να τα μπερδέψει αρκετά τα πράγματα μετά το χθεσινό 0-0 με τη Ντιναμό Κιέβου. Αυτή την στιγμή οι παρτενοπέι μαζί με την Μπενφίκα έχουν 8 βαθμούς και κοντράρονται την τελευταία αγωνιστική στην Πορτογαλία. Πίσω τους είναι η Μπεσίκτας με 7. Ολα ανοιχτά για τη 2η θέση εδώ, με τις Μπενφίκα και Μπεσίκτας να είναι καλοί αντίπαλοι. Αν τερματίσει 2η η Νάπολι, δεν μπορεί να κληρωθεί στους «16» με τη Γιούβε.


3ος όμιλος
Στον 3ο όμιλο τα πράγματα ξεκαθάρισαν και μαθηματικά χθες. Η Μπαρτσελόνα ήταν σίγουρα πρώτη και από χθες είναι σίγουρα 2η η Μάντσεστερ Σίτι. Δεν τρομάζει φυσικά ως πιθανός αντίπαλος αλλά δεν είναι και το καλύτερο που μπορεί να τύχει σε κάποιον πρώτο.

4ος όμιλος
Στον 4ο όμιλο έγινε η έκπληξη. Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε στη Ρωσία από την Ροστόβ και τερμάτισε στη 2η θέση, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι και μαθηματικά 1η. Προφανώς όταν έχεις βγει 1ος στον όμιλο, δεν είσαι και πολύ τυχερός αν ο 2ος με τον οποίο θα κληρωθείς είναι οι Βαυαροί. Με τους οποίους, πάντως, υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί.

5ος όμιλος
Στον 5ο όμιλο επίσης έχουν κριθεί όλα και μαθηματικά. Η Μονακό κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση και την 2η κατέλαβε η Λεβερκούζεν, η οποία είναι πιθανή αντίπαλος της Γιουβέντους. Και δεν την λες και κακό αντίπαλο.


6ος όμιλος
Στον 6ο όμιλο όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία αγωνιστική. Αυτή την στιγμή είναι 1η η Ντόρτμουντ με 13 βαθμούς και η 2η η Ρεάλ με 11, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στη Μαδρίτη στις 7 Δεκεμβρίου. Είναι σαφές ότι όλοι οι πρώτοι των ομίλων, προτιμούν να είναι και η Ρεάλ πρώτη στον δικό της.

7ος όμιλος
Τέλος, στον 7ο όμιλο, η Λέστερ ολοκλήρωσε την έκπληξη και πήρε την 1η θέση, αφήνοντας τις Πόρτο και Κοπεγχάγη να μάχονται για την 2η. Οι Πορτογάλοι έχουν 8 βαθμούς, οι Δανοί 6 και την τελευταία αγωνιστική η Πόρτο υποδέχεται την αδιάφορη Λέστερ και η Κοπεγχάγη παίζει στο Βέλγιο με την Μπριζ που δεν έχει βαθμό. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορεί να βάλει δύσκολα σε μια σοβαρή Γιουβέντους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου