2 Νοε 2016

Μαρότα: Δε νομίζω πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιώσουμε την ήδη δυνατή ομάδα που έχουμε

Για τα μεταγραφικά αλλά και δύο συγκεκριμένους παίκτες που παίζουν φέτος στην ομάδα μίλησε ο Μπέπε Μαρότα πριν τον αγώνα με τη Λιόν.

Στη σημασία της επιστροφής του Κλαούντιο Μαρκίζιο στάθηκε αρχικά ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι. «Η ομάδα είναι ανταγωνιστική αλλά κάποια τραυματισμοί μας έκαναν ζημιά. Η επιστροφή του Μαρκίζιο είναι μεγάλης σημασίας για το κέντρο», είπε.

Στη συνέχεια μίλησε για τις μεταγραφές που θα ξεκινήσουν σε λιγότερο από δύο μήνες. «Δε νομίζω πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιώσουμε την ήδη δυνατή ομάδα», είπε ο Μαρότα.


«Υπήρχε μια ευκαιρία να το πετύχουμε αυτό το καλοκαίρι με τον Αξελ Βίτσελ αλλά αντικειμενικές δυσκολίες δε μας το επέτρεψαν», συνέχισε.

Μιλώντας για το πώς μπορεί να γυρίσει ένα ματς κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Μαρότα στάθηκε στην περίπτωση του Κουαδράδο. «Ο Κουαδάδο δεν είναι παίκτης ρεζέρβα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής πρώτης επιλογής. Τέτοιοι παίκτες δίνουν ένα επιπλέον όπλο στον προπονητή όταν ν’ αλλάξει σύστημα και να δώσει φρεσκάδα», είπε ο ισχυρός παράγοντας της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου