12 Νοε 2016

Τι συμβαίνει με τον Μάρκο Πιάτσα

Αφού τα ιατρικά επιτελεία των Γιουβέντους και εθνικής Κροατίας διαφώνησαν για τον ακριβή τραυματισμό του Μάρκο Πιάτσα, τον λόγο πήρε ο μάνατζερ του.

Η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός Κροάτης άσος έχει μείνει εκτός δράσης για μεγαλύτερο διάστημα από ό,τι είχε ανακοινωθεί ότι θα έμενε, με συνέπεια να υπάρξουν διάφορα σενάρια και συζητήσεις. Πριν δύο μέρες, άλλωστε, αναφέραμε τα όσα είπε ο επικεφαλής του νοσοκομείου της Κροατίας στο οποίο μεταφέρθηκε ο Πιάτσα αμέσως μετά τον τραυματισμό του στην περόνη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της εθνικής ομάδας.

Τώρα, η Tuttosport επικοινώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη, Μάρκο Ναλέτιλιτς, ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει ουδέτερη στάση.


«Δεν είμαι γιατρός οπότε είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό το θέμα. Αν υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στο ιατρικό τιμ της Γιουβέντους και σε αυτό της εθνικής Κροατίας, προφανώς σημαίνει ότι δεν ήταν εύκολο να καταλάβεις από τις πρώτες εξετάσεις τη φύση του τραυματισμού. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο ιατρικό τιμ της Γιουβέντους και το πιο σημαντικό είναι ότι ο Μάρκο είναι όλο και καλύτερα», είπε αρχικά ο ατζέντης του Πιάτσα, ο οποίος στη συνέχεια δεν έδωσε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για την επιστροφή του στη δράση, λέγοντας, σωστά, ότι το σημαντικό είναι να γυρίσει απολύτως έτοιμος.

«Νομίζω πως θα πρέπει να κάνουμε υπομονή όλοι. Το να χάσει ένα ματς περισσότερο ή λιγότερο δεν κάνει τη διαφορά, το σημαντικό είναι να αποθεραπευθεί πλήρως. Το θέμα είναι να ξεπεράσει μια και καλή αυτόν τον τραυματισμό, όχι το να λείψει από ένα ματς λιγότερο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου