14 Νοε 2016

Η ατάκα του Μαρότα για τον αντικαταστάτη του Μπουφόν που… αναστάτωσε το Μιλάνο

Ο Μπέπε Μαρότα μίλησε αινιγματικά για τον διάδοχο του Τζανλουίτζι Μπουφόν, προκαλώντας συναγερμό στο Μιλάνο.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους άρχισε την ημέρα του, την Δευτέρα, κλείνοντας την μεταγραφή του Ροντρίγκο Μπετανκούρ για το καλοκαίρι και στη συνέχεια ήταν αρκετά ορεξάτος.

Τόσο, ώστε να αφήσει για πρώτη φορά να εννοηθεί ότι οι μπιανκονέρι μπορεί και να εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για τον Τζίτζιο Ντοναρούμα.


Ο Μαρότα ρωτήθηκε, στην εκδήλωση που βρέθηκε για να παραλάβει το βραβείο του καλύτερου παράγοντα για το 2016, για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Μπουφόν και αρχικά... αναστάτωσε τους πάντες, λέγοντας: «Τις τελευταίες δεκαετίες ο τερματοφύλακας της εθνικής Ιταλίας ήταν μπιανκονέρο. Ο Τζοφ, ο Μπουφόν... Η ιστορία της Γιουβέντους έχει γραφτεί από πρωταθλητές και ιταλικά ταλέντα».

Αμέσως μετά, πάντως, μάλλον μίλησε πιο σοβαρά για το συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας: «Δε σκεφτόμαστε τον διάδοχο αυτή την στιγμή. Θέλουμε πάντα να έχουμε δυνατούς τερματοφύλακες. Σήμερα έχουμε -και είμαστε ευτυχισμένοι- τον Μπουφόν, ο οποίος θα συνεχίσει για κάποια χρόνια και αντιπροσωπεύει όλη την ομορφιά του ποδοσφαίρου. Μετά, όταν έρθει η ώρα, θα δούμε ποιος θα τον αντικαταστήσει. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να αντικαταστήσεις τον Μπουφόν αλλά η Γιουβέντους στοχεύει και θα βρει έναν άξιο διάδοχο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου