5 Νοε 2016

Λεμινά: Είναι μια περίεργη περίοδος για εμάς, δεχόμαστε κριτική και είναι φυσιολογικό


Ο Μάριο Λεμινά ήταν αυτός που μίλησε με αφορμή το ματς της Κυριακής με την Κιέβο.

Πριν από κάθε αγωνιστική κάποιος ποδοσφαιριστής πρέπει να μιλήσει στο Sky Italia και αυτή τη φορά ήταν ο Λεμινά, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει στο αν λείπει η ισορροπία από τη μεσαία γραμμή της Γιουβέντους.

«Δεν ξέρω αν μας λείπει ισορροπία στο κέντρο. Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε πολλά ματς, ο προπονητής κάνει διάφορες επιλογές σε καθένα. Είναι ο τρόπος του για να διαχειριστεί την ενέργεια του καθενός μας. Εχουμε πολλούς παίκτες στο κέντρο και όλοι μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμοι γιατί μπορούμε να παίξουμε σε διάφορους ρόλους. Νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα rotation και όχι ισορροπίας στη μεσαία γραμμή», είπε ο Λεμινά.


Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν δύο Γιουβέντους, μία για την Ιταλία και μία για την Ευρώπη, λέγοντας: «Δε βλέπω διαφορετική νοοτροπία, απλά δεν είναι όλα τα ματς ίδια. Αλλο η Λιόν, άλλο η Νάπολι. Δεν μπορείς να νικάς πάντα. Ναι, φέραμε ισοπαλία με την Λιόν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προκριθούμε στην επόμενη φάση του Champions League».

Από εκεί και πέρα, ο Λεμινά είπε ότι «η κριτική που δεχόμαστε είναι κάτι φυσιολογικό» και εξήγησε ότι «είναι μόνο τρεις μήνες που δουλεύουμε όλοι μαζί και ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα. Είναι μια περίεργη περίοδος, έχουμε προβλήματα στις στημένες φάσεις αλλά παραμένουμε το φαβορί για το scudetto. Πρέπει να βελτιώσουμε την ποιότητα του παιχνιδιού μας και να προσπαθούμε πάντα είμαστε καλύτεροι».

Τέλος, αφού θυμήθηκε ότι πέρυσι είχε λείψει για καιρό λόγω τραυματισμού, είπε ότι «είμαι καλά πλέον και πρέπει να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι στη Γιούβε. Πέρυσι είχα αρκετά προβλήματα τραυματισμών αλλά τώρα δουλεύω καλά και είμαι μια χαρά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου