23 Νοε 2016

Μπονούτσι: Όταν είδα την μπάλα να στρώνεται, δεν το σκέφτηκα καθόλου…

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι έκανε λόγο για το πρώτο σταυροδρόμι της σεζόν και δήλωσε χαρούμενος για τον Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Ο «Λέο» ήταν αυτός που έδωσε ουσιαστικά τη νίκη με το γκολ που πέτυχε στο 84' κάνοντας το 1-2 και εξήγησε στις δηλώσεις του ότι «όταν είδα την μπάλα να στρώνεται, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είναι σημαντικό και όμορφο γκολ, είναι διπλή η χαρά μου, τόσο για τη νίκη-πρόκριση όσο κι επειδή σκόραρα ξανά στο Champions League».

Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται ηγέτης, ο Μπονούτσι είπε ότι «ο ηγέτης δεν φαίνεται από το γκολ, φαίνεται από την καθημερινή δουλειά και στη Γιουβέντους έχουμε πολλούς ηγέτες», συμπληρώνοντας πως «ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν το πρώτο σταυροδρόμι της σεζόν και πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, την πρόκριση. Από εμάς εξαρτάται, πλέον, να περάσουμε ως πρώτοι του ομίλου».


Οσο για το γεγονός ότι αυτή τη φορά δεν είχε δίπλα του ούτε τον Μπαρτσάλι, ούτε τον Κιελίνι, ούτε καν τον Μπενάτια αλλά τον Ρουγκάνι, ο οποίος ουσιαστικά έκανε ντεμπούτο στο Champions League (είχε παίξει μόνο για 4 λεπτά στο περσινό 2-0 επί της Σεβίλλης στο Τορίνο), είπε: «Ο Ντανιέλε αποδεικνύεται έτοιμος όποτε χρειάζεται, δεν ήταν εύκολο αυτό το ματς αλλά τα πήγε καλά. Ας τον αφήσουμε να δουλέψει και να εξελιχθεί με ηρεμία, θα είναι το μέλλον της άμυνας της Γιουβέντους αλλά και της εθνικής Ιταλίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου