8 Νοε 2016

Μότζι: Η ομιλία του Μπουφόν στα αποδυτήρια είναι αληθινή και η Γιουβέντους έπρεπε να το επιβεβαιώσει

Ο Λουτσιάνο Μότζι πήρε θέση για το θέμα που δημιουργήθηκε με το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport για την ομιλία του Τζανλουίτζι Μπουφόν στα αποδυτήρια.

Ενα ρεπορτάζ που προκάλεσε ανακοίνωση διάψευσης από την πλευρά της Γιουβέντους, με τον Lucky Luciano να διαφωνεί με αυτό και να εξηγεί το γιατί.

«Προτρέπω τους οπαδούς της Γιουβέντους να εύχονται να είναι αλήθεια αυτό που έγραψε η Gazzetta dello Sport. Προσωπικά ξέρω πολύ καλά τον Τζίτζι και είμαι σίγουρος ότι είναι αλήθεια το όλο θέμα, γιατί ο χαρακτήρας του πρωταθλητή βγαίνει ακόμη και μετά από μια νίκη, αν αυτή δεν είναι πειστική. Δεν υπήρχε, επομένως, λόγος για ανακοίνωση διάψευσης και όλο αυτό το κλίμα που δημιουργήθηκε. Η Γιουβέντους θα έπρεπε να επιβεβαιώσει το σκηνικό γιατί ο αρχηγός δεν πρέπει να κάνει τη διαφορά μόνο στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια. Και ο Τζίτζι το κάνει αυτό με τον καλύτερο τρόπο.


Η φράση "στην Ιταλία οι αντίπαλοι κάνουν στην άκρη, στην Ευρώπη όχι", εύκολα μπορεί να καταλάβει ο καθένας τι σημαίνει. Στην Ιταλία όλοι φοβούνται τη Γιούβε πριν καν το ματς, όλοι ξέρουν ότι θα χάσουν. Και αφού το ξέρουν, κατά τη γνώμη μου, μπορεί να τύχει ένας προπονητής να αποφασίσει να προφυλάξει κάποιους παίκτες του κόντρα στους μπιανκονέρι, για να τους έχει έτοιμους στο επόμενο ματς που μπορεί να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για νίκη», είπε για το θέμα ο Μότζι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου