22 Νοε 2016

Αγγλικό ρεσιτάλ παραπληροφόρησης για μεταγραφή Αλεξ Σάντρο στη Σίτι

Οι Αγγλοι δίνουν... ρεσιτάλ σε δημοσιεύματα τους για τον Αλεξ Σάντρο και την Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με όσα γράφουν αγγλικές ιστοσελίδες, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει εντυπωσιαστεί από την εξέλιξη του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ-χαφ της Γιουβέντους και θα τον ήθελε στην ομάδα του.

Και κάπου εδώ έρχεται το αγγλικό ρεσιτάλ αφού γράφουν ότι έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 30 εκατ. ευρώ. Η αλήθεια, όμως, είναι λίγο διαφορετική...

α) Η Γιουβέντους έχει ως αρχή της να μην βάζει ρήτρες αποδέσμευσης στα συμβόλαια των παικτών της.


β) Αν υποθέσουμε ότι έβαζαν ρήτρα στον Αλεξ Σάντρο, είναι δυνατόν αυτή να ήταν μόνο 30 εκατ. ευρώ ενώ έδωσαν 26 για να τον αποκτήσουν;

Σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ, πάντως, ο Βραζιλιάνος είναι κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος, μετά τους Πάουλο Ντιμπάλα και Λεονάρντο Μπονούτσι, που θα κληθεί για επέκταση και αναπροσαρμογή του συμβολαίου του αφού οι μπιανκονέρι έψαχναν από το 2006 και την αποχώρηση του Τζανλούκα Τζαμπρότα για ένα αριστερό μπακ αξίας και ο Σάντρο υπολογίζεται για πολλά χρόνια ακόμη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξη του στις αρχές της σεζόν ότι έχει δύο μεγάλα όνειρα: Να κατακτήσει τα πάντα με τη Γιουβέντους και να παραμείνει πολλά χρόνια σε αυτή.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου