4 Νοε 2016

Η Gazzetta dello Sport χρέωσε στον Μπουφόν λόγια που δεν είπε, επίσημη αντίδραση από τη Γιουβέντους

Η Gazzetta dello Sport χρέωσε στον Τζίτζι Μπουφόν λόγια που δεν είπε και η Γιουβέντους προχώρησε, κόντρα στη λογική της, σε επίσημη διάψευση.

Θέλοντας προφανώς να... χτίσει πάνω στο κακό κλίμα των τελευταίων 24ωρων λόγω της ισοπαλίας με την Λιόν και των μέτριων προς κακών εμφανίσεων της Γιούβε, η Gazzetta dello Sport υποστήριξε στο φύλλο της Παρασκευής ότι ο Μπουφόν είπε προς τους συμπαίκτες του μετά τη νίκη επί της Νάπολι ότι «δεν πάμε πουθενά έτσι όπως παίζουμε, στη Serie A νικάμε επειδή οι αντίπαλοι... κάνουν στην άκρη, όχι όμως και στην Ευρώπη. Οι μόνες δύο ομάδες που δεν έκαναν στην άκρη, μας νίκησαν».


Μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι ο Μπουφόν δεν θα έλεγε ποτέ κάτι τέτοιο και γι' αυτό η Γιουβέντους -κόντρα σε ό,τι συνηθίζει- προχώρησε σε επίσημη διάψευση και επίθεση στην εφημερίδα.

«Μετά από εσωτερική έρευνα, η Γιουβέντους ανακοινώνει ότι το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport με τίτλο "ο Μπουφόν ανεβάζει ξανά τη φωνή" είναι ψευδές και μοναδικό στόχο έχει να τροφοδοτήσει με αρνητικά σχόλια την κοινή γνώμη εναντίον της Γιουβέντους, των ανθρώπων της και των οπαδών της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου