1 Νοε 2016

Μαρκίζιο: Με τη Γιουβέντους ζεις μοναδικές αισθήσεις

Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο μίλησε για την επιστροφή του στη δράση, τους πανηγυρισμούς μπροστά στην curva και φυσικά την βελτίωση που πρέπει να παρουσιάσει η Γιουβέντους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Principino...

Για τη βελτίωση που είναι απαραίτητη: «Κάθε χρόνο πρέπει πάντα να προσπαθείς να βελτιώνεσαι. Είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν αλλά έχουμε παίξει ένα σημαντικό αριθμό παιχνιδιών, γεγονός που μας επιτρέπει να έχουμε δει πού πρέπει να βελτιωθούμε και για αυτό δουλεύουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Γιατί αυτή η ομάδα, με την ποιότητα που έχει, μπορεί να δώσει περισσότερα. Θα έρθει κάποια στιγμή στη σεζόν, όπου τα παιχνίδια που θα πρέπει να δώσουμε και οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι πολύ σημαντικές και θα πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο μας ώστε να είμαστε σε θέση να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την επιστροφή του στη δράση: «Το να ζήσω ξανά το Juventus Stadium, τους συμπαίκτες μου, τη νίκη, είναι αισθήσεις μοναδικές. Δεν είναι εύκολο να είσαι εκτός για πολλούς μήνες, σου λείπει η δουλειά, το περιβάλλον σου και δεν βλέπεις την ώρα για να γευτείς ξανά αυτά τα συναισθήματα. Είναι συναισθήματα που θα έχω πάντα μέσα μου, δεν το περίμενα τόσο έντονο. Είναι αλήθεια ότι ο αγώνας με την Σαμπντόρια, ο πρώτος μετά από τόσους μήνες, πήγε καλά και ήμουν πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου αλλά όταν ήρθε εκείνη η στιγμή, να μπω ξανά στο γήπεδο, ήταν μια πραγματικά συγκινητική στιγμή».


Για το ποιος είναι ο αντίπαλος για το πρωτάθλημα: «Αν δούμε τη βαθμολογία, θα πούμε η Ρόμα αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή και η Νάπολι φέτος έχει τόσο σημαντικό ρόστερ ώστε να μπορεί να παίξει καλά και να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η Ρόμα, επίσης, αν και έπαιξε καλά με την Εμπολι, έμεινε στο 0-0. Στο φινάλε, αυτό που μετράει είναι η νίκη».

Για το γεγονός ότι πήρε τον Ιγκουαΐν στο τέλος του ματς με τη Νάπολι για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μπροστά από την curva: «Οπως κατά τη διάρκεια του ματς, έτσι και στο τέλος, πρέπει να το χαρείς όλο. Είναι στιγμές που περνάνε γρήγορα, διαρκούν λίγο, αλλά πρέπει να τις ζούμε ενωμένοι, να γιορτάσουμε, γιατί μια νίκη είναι πάντα σημαντική και γιατί μία-μία οι νίκες σε οδηγούν στην εκπλήρωση του στόχου. Ο Γκονσάλο σκόραρε και δεν ήθελε να πανηγυρίσει κόντρα στην πρώην ομάδα του. Το καταλαβαίνω, ήθελε να δείξει τον σεβασμό του αλλά κι εμείς θέλαμε να του δείξουμε πόσο σημαντικό ήταν το γκολ που έβαλε και η νίκη που έδωσε αυτό το γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου