7 Νοε 2016

Μόλις… τέσσερις παίκτες έχουν μείνει στη διάθεση του Αλέγκρι

Είναι σαφές ότι η Γιουβέντους δεν μπορεί να δουλέψει κατά τη διάρκεια της διακοπής αφού ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έμεινε με μόλις τέσσερις παίκτες!

Στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου ο τεχνικός των μπιανκονέρι είπε ότι οι συνεχείς αγώνες δεν άφησαν χρόνο για καλές προπονήσεις. Είπε, επίσης, ότι για την Γιούβε είναι χαρά να στέλνει παίκτες στις εθνικές ομάδες.

Το δεύτερο, δυστυχώς, αποκλείει το πρώτο και η επιβεβαίωση έρχεται από το γεγονός ότι στο Βινόβο ο Αλέγκρι έχει μόνο τέσσερις παίκτες: Αλεξ Σάντρο, Στουράρο, Ερνάνες, Νέτο. Ολοι οι υπόλοιποι είναι με τις εθνικές ή τραυματίες.


Αυτοί που έφυγαν για τις εθνικές είναι 13 και συγκεκριμένα οι Μπουφόν, Μπονούτσι και Ρουγκάνι με την Ιταλία, ο Μπενάτια με το Μαρόκο, ο Πιάνιτς με τη Βοσνία, ο Κεντίρα με τη Γερμανία, ο Κουαδράδο με την Κολομβία, ο Ιγκουαΐν με την Αργεντινή, ο Μάντζουκιτς με την Κροατία, ο Λεμινά με την Γκαμπόν, ο Ντάνι Αλβες με τη Βραζιλία, ο Λιχτστάινερ με την Ελβετία και ο Εβρά με τη Γαλλία.

Οσο για τους τραυματίες, είναι οι Κιελίνι, Μπαρτσάλι, Πιάτσα, Ντιμπάλα και Ασαμόα ενώ ο Μαρκίζιο, στο πλαίσιο της ειδικής διαχείρισης που χρειάζεται σε αυτή την πρώτη περίοδο μετά την επιστροφή του από πολύμηνη αποχή, θα κάνει ξεχωριστό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους. Ακόμη κι αν δεν ήταν τραυματίες, όμως, θα ήταν και όλοι αυτοί με εθνικές ομάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου