27 Νοε 2016

Η στοιχηματική πρόταση του forzajuve.gr για το Τζένοα-Γιουβέντους

Ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι το φαβορί αλλά κρύβει παγίδες δίνει η Γιουβέντους στη Γένοβα αντιμετωπίζοντας την ομώνυμη ομάδα.

Καμία ήττα ως γηπεδούχους δεν έχει η Τζένοα στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει φέτος στο Λουίτζι Φεράρις. Οι Γενοβέζοι μετρούν δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες με συντελεστή τερμάτων 8-3.

Η Γιουβέντους από την άλλη, στην έξι εξορμήσεις της μακριά από το Τορίνο έχει τέσσερις νίκες και δύο ήττες (και οι δύο στο Μιλάνο) με συντελεστή τερμάτων 8-4. Με μια πρόχειρη ανάγνωση του ματς, το σημείο που έρχεται σο μυαλό κάποιου παίκτη του στοιχήματος είναι το Χ2.

Οι μπιανκονέρι, μετά από 13 αγωνιστικές είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει φέρει ισοπαλία και οι μοναδικοί που κερδίζουν όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια που δεν έχουν το χαρακτήρα του ντέρμπι.


Και η ισοπαλία και το διπλό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το forzajuve.gr επιλέγει για τη στοιχηματική πρόταση τη νίκη της Γιουβέντους και για ν’ αυξήσει την απόδοση, δίνει Χ ημίχρονο, διπλό τελικό (Χ/2).

Σχετικά με τον αριθμό των γκολ που μπορεί να μπουν στην αναμέτρηση, η επιλογή μας είναι Under (λιγότερα από 2,5 γκολ) και με γνώμονα όλα τα παραπάνω, οδηγούμαστε σε ένα σκορ του τύπου 0-1 ή 0-2, επιλέγοντας την επαγγελματική νίκη με 0-1.

Καλή επιτυχία ό,τι κι αν επιλέξετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου